Op deze pagina vind u al het nieuws van dit jaar over het assortiment van Malanico.

Bekijk hier het nieuws uit 2019                                Bekijk hier het nieuws uit 2018                                Bekijk hier het nieuws uit 2017                           Bekijk hier het nieuws uit 2016                   Bekijk hier het nieuws uit 2015

18

maart

Farm Food Munchies
Farm Food Munchies naturel worden geproduceerd van hetzelfde onderhuids bindweefsel als de u welbekende Farm Food Rawhide, met als toevoeging een beetje rijst en zonnebloemolie. Daardoor zijn deze ook veilig, schoon en volledig verteerbaar waardoor bij de Farm Food Munchies hetzelfde garantiecertificaat wordt afgegeven als bij alle overige Farm Food Rawhide producten.

9

maart

BEYERS sportmengelingen en Sport Display
De BEYERS sportmengelingen bevatten allemaal combinaties van granen en zaden waar duiven behoefte aan hebben tijdens het sportseizoen. De Sport display bevat verschillende supplementen die ondersteuning bieden tijdens het sportseizoen. Denk hierbij aan producten om duiven sneller te helpen herstellen na zware inspanningen of producten voor optimalisatie van (sport) prestaties om meer constante piekmomenten te garanderen.

3

maart

Profine Pure Meat
Profine Pure Meat is een graanvrije blikvoeding op basis van vlees voor honden. De zorgvuldige selectie in basisingrediënten zorgt ervoor dat de voeding bijdraagt aan spijsverteringsveiligheid en een heerlijke smaak. De vleesbronnen van Profine Pure Meat worden gekozen op basis van zeer goede verdraagbaarheid en smakelijkheid. In elke variant worden maximaal 2 vleesbronnen gebruikt. De recepten bevatten 65% vlees en zijn 100% graanvrij. Echte stukken vlees in Profine Pure Meat zorgen voor de uitstekende smaak en maken de voeding onweerstaanbaar.

4

februari

BIOFOOD Kauwkluiven  
Nog een ideaal product voor de maand van de gebitsverzoring: de BIOFOOD kauwkluiven. Ze zijn hard en stevig en gemaakt van de gedroogde binnenste huidlaag van runderen, welke volledig verteerbaar is. Door de invloed van speeksel komt er tijdens het kauwen op de harde en stevige kauwkluif collageen vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding die tandplak oplost. De  kauwkluif werkt als een soort tandenborstel. Op deze manier wordt het gebit optimaal verzorgt en houdt de hond een gezond en schoon gebit. Daarnaast bevatten de kauwkluiven geen chemische toevoegingen ter “verbetering” van de uitstraling of de smaak. De smaakvolle en gezonde BIOFOOD kauwkluif geeft een hond lang, lekker en nuttig kauwplezier!

2

februari

De Petosan Starterkit
Iedere hond moet wennen aan tandenpoetsen. Een veel gemaakte fout is dat hondenbezitters tandpasta en een borstel kopen en direct aan de gang gaan. Meestal leidt dat tot mislukking. Petosan heeft speciaal voor hondenbezitters die een begin willen maken met tandenpoetsen een Starterkit ontwikkeld. De kit bestaat uit  tandpasta, de oral cleaner en een tandenborstel.

1

februari

Farm Food Antlers
Farm Food Antlers zijn de hertengeweien van mannelijke herten. Deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd, af en groeien dan weer aan. Farm Food Antlers zijn de natuurlijke, originele, ‘tandenborstels’ voor honden. De Farm Food Antlers zijn 100% zuiver, duurzaam en een puur natuurproduct. Zonder toevoegingen, gezond en rijk aan mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden.

22

januari

NIEUW: Riverwood Graanvrije snacks voor honden
De Riverwood familie is uitgebreid met een serie van 6 nieuwe snacks voor honden, bestaande uit 3 crunchy snacks en 3 semi-moist snacks. Geheel in de Riverwood traditie zijn de producten 100% natuurlijk en wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van bijzondere eiwitbronnen zoals hert en wild everzwijn, kwartel en struisvogel, lam en konijn. Uiteraard zijn alle snacks graan- en glutenvrij. Daarnaast zijn ze verrijkt met teunisbloemolie. Door de bewuste keuze in unieke eiwitbronnen en de graanvrije formules zijn de snacks prima inzetbaar als hypoallergene beloning.