Tijd over deze zomer (of later)? En zin om te werken in een gezellig team? Lees dan snel verder! Je ligt nu misschien nog te chillen in the pool, maar als je genoeg vakantie gevierd hebt, willen wij je graag hebben in onze oproeppool!

Wat ga je doen?
In het magazijn haal je de juiste bestellingen op en je zorgt dat ze ingepakt en verzendklaar staan voor transport naar de klant. De bestellingen variëren van grote pallets voor de retail tot aan kleine webshopbestellingen voor de consument.

Waar ga je werken?
Malanico is gevestigd in Nieuwleusen en goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle, Dalfsen, Hasselt en Staphorst, zowel per auto als OV.   Malanico is een groothandel in diervoeding en andere benodigdheden. Van kattenvoer tot aan hondenbier, wij helpen winkels aan hun voorraad. Daarnaast versturen we namens onze webshopklanten óók producten rechtstreeks naar de consument. Voor meer informatie over Malanico kun je terecht op onze website: www.malanico.nl.

Ons team bestaat uit hardwerkende toppers, maar we zijn ook erg gezellig. We zouden het leuk vinden als je ons een handje komt helpen in de vakanties, bij ziekte of piekdrukte. Dat kan overdag zijn, maar ook in de avonduren of in het weekend. Alles in overleg met jou – en rekening houdend met je andere activiteiten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een zorgvuldige werkwijze, je vindt klanttevredenheid net zo belangrijk als wij
  • Je hebt genoeg tijd om te werken naast bijvoorbeeld studie of andere baan
  • Je bent goed bereikbaar zodat we je tijdig kunnen inroosteren
  • Je kunt zelf vervoer regelen of komt met OV
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een actieve en flexibele werkinstelling

Wat bieden wij?

  • Een gezellige werksfeer in een leuk familiebedrijf
  • Een prima salaris op basis van leeftijd en ervaring

Reageren?
Stuur dan je persoonsgegevens en beschikbaarheid naar hrm@malanico.nl. Pas na de zomervakantie beschikbaar? Ook voor die periode zijn we op zoek naar oproepkrachten, dus ook dan komen we graag met je in contact. Solliciteren kan vanaf 16 jaar.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logo Malanico