Op deze pagina vind u al het nieuws van dit jaar over het assortiment van Malanico.

Bekijk hier het nieuws uit 2020                                Bekijk hier het nieuws uit 2019                                Bekijk hier het nieuws uit 2018                                Bekijk hier het nieuws uit 2017                           Bekijk hier het nieuws uit 2016                   Bekijk hier het nieuws uit 2015

31

Maart

Een relaunch van Yarrah

Niet alleen de verpakkingen zijn vernieuwd ook is het eiwit- en vetgehalte geoptimaliseerd. De nieuwe verpakkingen zijn 100% recyclebaar, er is een verbeterde Bio claim zichtbaar op de verpakking, een transparante kijkluik is toegevoegd en de verpakking bevat een platte blokbodem voor een betere schap weergave.

Yarrah streeft ernaar om met passie en betrokkenheid lekkere diervoeding te maken van de allerbeste kwaliteit, zonder de natuur onnodig te belasten.

Meer informatie?

Website: www.yarrah.com

E-mailadres: info@yarrah.com

30

Maart

Sanicat Advanced Hygiëne

Advanced Hygiëne van Sanicat is een superieur absorberende kattenbakvulling. Het houdt vloeistoffen en onaangename geurtjes tot wel 30 dagen vast voor langdurige hygiëne, zonder dat de hele bak moet worden verschoond.

Meer informatie?

Website: www.sanicat.com

28

Maart

Toevoeging Gimdog assortiment

Naast het bestaande assortiment van Gimdog is er nu ook de nieuwe lijn Train en Treat toegevoegd. De recepten zijn graanvrij, hebben geen toegevoegde suikers en bevatten weinig vet, dus kunnen met een gerust geweten worden gegeven aan de hond.

Meer informatie?

Website: www.gimdog.info

26

Maart

 Veterinaire wondverzorging 

L-Mesitran is gespecialiseerd in wondverzorgingsproducten. De producten van L-Mesitran zijn op basis van honing. In 2002 was Mesitran het eerste bedrijf dat CE-certficering en FDA-goedkeuring kreeg voor honing van medische kwaliteit (L-Mesitran). De medical grade honing wordt aangevuld met vitamines om wondgenezing nog effectiever te maken.

De producten genezen niet alleen complexe wonden, maar verwijderen ook biofilms van geïnfecteerde wonden. Waardoor genezing sneller en efficiënter verloopt.

Meer informatie?

Website: www.mesitran.com

E-mailadres: info@mesitran.com

25

Maart

Nieuw bij Malanico: Arhomani

Het assortiment van het nieuwe merk Arhomani bestaat uit 100% natuurlijke etherische oliën. Deze oliën bevorderen het welzijn van dieren via aromatherapie. De producten kunnen bijvoorbeeld helpen om dieren te kalmeren en ontspannen.

Meer informatie?

Website: www.arhomani.com/nl

E-mailadres: info@arhomani.com

21

Maart

Nieuw merk in het assortiment voor konijnen en knaagdieren

Het nieuwe merk Bunny Nature bestaat uit voeding, bedding en snacks voor konijnen en knaagdieren.

Bunny Nature biedt uitgebalanceerde voeding aan met hoogwaardige ingrediënten, comfortabele bedding en een bijzonder gecontroleerde productie. Het nieuwe assortiment bestaat uit meer dan 70 producten.

Meer informatie?

Website: www.bunny-nature.com/.nl

E-mailadres: info@bunny-nature.de

25

januari

Pethouse geurkaarsen

Nieuw bij Malanico: Renske Pet House kaarsen

Renske Pet House kaarsen zijn 100% natuurlijk en zijn gemaakt van kleurstofvrije sojawas en bevatten katoenen lonten. De Renske Pet House kaarsen creëren een kalme en rustige omgeving voor jou en jouw dier.

20

januari

cod oil icelandpet

Nieuw bij Malanico: Cod Oil

Cod Oil is een aanvullende diervoeder voor honden. Deze olie wordt gewonnen uit wildgevangen kabeljauw en zit boordevol Omega 3 vetzuren. Deze ondersteunen onder andere de gewrichten, algehele conditie en vacht van honden.

14

januari

Reza natural

Nieuw bij Malanico: Reza

Iedere hond is uniek, daarom heeft Reza 6 recepten samengesteld om honden in speciale behoefte te voorzien. Door kennis toegankelijk te maken, kan de beste keuze worden gemaakt voor iedere hond!

12

januari

blikvoer honden Riverwood

Nieuw bij Malanico: 4 nieuwe smaken Riverwood Mono-Protein blikvoeding

Riverwood heeft de lijn Mono-Protein blikvoeding uitgebreid met 4 nieuwe smaken! Naast de smaken everzwijn, lam, kalf en kalkoen zijn de blikken nu ook verkrijgbaar de in smaken: geit, hert, paard en kangoeroe.

5

januari

hartog

Nieuw bij Malanico: Hartog

Hartog paardenvoeders is sinds 70 jaar de ruwvoerspecialist van Nederland.
De ruwvoeders van Hartog worden met behulp van gecontroleerde teelt in Noord Holland geproduceerd. Door de controles zijn de ruwvoeders vrij van onkruiden, zoals Jakobskruiskruid.
Dit drogingsproces zorgt voor:

  • Hoogwaardige producten doordat er geen voederverliezen optreden door weersinvloeden
  • Constante kwaliteit
  • Gegarandeerd vrij van schimmels, bacteriën en andere ziektekiemen.
  • Door het korte drogingsproces blijven geur, kleur en smakelijkheid behouden.