Magazijn Medewerker (fulltime)
Houd jij van aanpakken, afwisselende werkzaamheden en heb je zin om te werken in een geolied team, dan is de functie van magazijnmedewerker zeker iets voor jou!

Waar ga je werken?
Malanico is een groothandel met een scala aan veelzijdige producten. Wij helpen niet alleen winkels aan hun voorraad, ook versturen wij namens diverse webshops hun producten rechtstreeks naar de consument. Dit doen we samen met onze collega’s van MDI logistics en Peckco. Voor meer informatie over Malanico kun je lezen op: www.malanico-retail.nl.

Malanico is gevestigd in Nieuwleusen en goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle, Dalfsen, Hasselt en Staphorst, zowel per auto als met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op slechts een paar minuten wandelen van ons magazijn.

Wat ga je doen?
Als magazijnmedewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen van onze klanten. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk en samen met je collega’s draag je hierin je steentje bij door netjes en zorgvuldig de orders te verzamelen en te controleren. Daarnaast help je met het opruimen en schoonhouden van het magazijn.

Functie-eisen
Jij bent fysiek in goede conditie en flexibel inzetbaar. Je kunt werken met een voice-picking systeem of bent bereid dit te leren. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een teamplayer en zorgt met je collega’s dat al het werk gedaan wordt.

Persoonskenmerken
Je bent enthousiast, houdt van aanpakken en stelt je flexibel op. Verder ben je zorgvuldig, kun je overzicht houden in je werk en ben je een teamplayer. Je spreekt Nederlands en houdt van werken in een dynamische omgeving. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan verder!

Wat bieden wij?
Je ontvangt een arbeidsovereenkomst waarmee je direct in dienst treedt bij Malanico!
De werktijden liggen tussen 07:00 en 21.00 uur van maandag tot en met vrijdag waarbij in vroege en late shift gewerkt wordt. Op zondagen wordt er gewerkt van 08:00 tot 21.00 uur in verschillende dagdelen.
In overleg met jou stellen we een rooster vast zodat je weet wanneer je gaat werken. Beschikbaarheid op werkdagen tussen 07.00 – 18.00 uur is een vereiste.
Je ontvangt een marktconform salaris en daarnaast ontvang je toeslagen voor het werken in de avonden en weekenden. Op deze manier kun je een leuk bedrag verdienen, ook ontvang je 24 vakantiedagen per jaar en bieden we jou een premievrij pensioen aan.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe magazijnmedewerker? Solliciteer dan snel door ons je CV te sturen op hrm@malanico.nl voor vragen kun je ons bereiken via 0529 – 431 223.

Acquisitie? Nee dank je, we redden het aardig zelf: en zo niet, dan werken we met vaste partners.