Houd jij van aanpakken, afwisselende werkzaamheden en heb je zin om te werken in een geolied team, dan is de functie van Magazijn Medewerker zeker iets voor jou. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s, ook zijn er mogelijkheden voor een leer-werktraject bespreekbaar.

Waar ga je werken?
Malanico is een groothandel met een scala aan veelzijdige producten. Wij helpen niet alleen winkels aan hun voorraad, ook versturen we namens diverse webshops hun producten rechtstreeks naar de consument. Dit doen we met behulp van onze partners; vervoerder MDI logistics en diverse postorderbedrijven. Malanico is gevestigd in Nieuwleusen en goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle, Dalfsen, Hasselt en Staphorst, zowel per auto als OV. Voor meer informatie kan je terecht op onze website: www.malanico-retail.nl. Ons team bestaat uit hardwerkende toppers, maar we zijn ook erg gezellig.

Wat ga je doen?Als magazijn medewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor het klaar zetten van de bestellingen van onze klanten. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk en samen met je collega’s draag je hierin je steentje bij door netjes en zorgvuldig de orders te verzamelen en te controleren. Daarnaast help je met het opruimen en schoonhouden van het magazijn. Tot slot heb je een flexibele houding en ben je graag bereid om samen met het team al het werk af te maken, ook in drukke periodes.

Functie-eisen
Je hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau, bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent bereid te werken met voice-picking te leren vanuit ons WMS systeem

Persoonskenmerken
Je bent enthousiast, houdt van aanpakken en stelt je flexibel op. Verder ben je zorgvuldig, kan je overzicht houden in je werk, ben je een teamplayer en heb je plezier in het logistieke vak!

Arbeidsvoorwaarden
Het bruto salaris is afhankelijk van leeftijd, ervaring en bevonden geschiktheid. Daarnaast bestaat het recht op een premievrije pensioenopbouw en op 24 vakantiedagen

Reageren?
Wil jij onze Magazijn medewerker worden? Druk op de knop hieronder en vermeld ook even je persoonsgegevens (telefoonnummer) en beschikbaarheid. Solliciteren kan voor deze functie vanaf 18 jaar.
Eerst meer weten? Mail naar HRM@malanico.nl of bel met HR via 0529 – 431 223.
Acquisitie? Nee dank je, we redden het aardig zelf: en zo niet, dan werken we met vaste partners.