Houd jij van aanpakken, afwisselende werkzaamheden en heb je zin om te werken in een magazijn waarbij je zichtbaar bijdraagt aan het schoon en netjes houden van onze gebouwen en het terrein.

Waar ga je werken?

Malanico is een groothandel met een scala aan veelzijdige producten. Wij helpen niet alleen winkels aan hun voorraad, ook versturen wij namens diverse webshops hun producten rechtstreeks naar de consument. Dit doen we samen met onze collega’s van MDI logistics en Peckco. Meer informatie over Malanico kun je lezen op: www.malanico-retail.nl.

 

Malanico is gevestigd in Nieuwleusen en goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle, Dalfsen, Hasselt en Staphorst.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker schoonmaak en onderhoud magazijn ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan een opgeruimde en schone werkomgeving. Jij zorgt ervoor dat het magazijn opgeruimd is en verwijdert de reststromen zoals karton, plastic en hout . Met een veegwagen zorg jij ervoor dat ons magazijn er tip top uitziet!

Buiten de magazijnen regel jij dat de laad- en losplekken goed toegankelijk zijn. Afval ruim je op en als het nodig is zorg jij ervoor dat het gras gemaaid wordt en verricht diverse hand- en spandiensten! Kortom een leuke afwisselende baan.

 

Wat vragen wij?

  • Je komt je afspraken na, we kunnen echt goed op je rekenen.
  • Je hebt orde en netheid hoog in het vaandel staan.
  • Je ziet het vuil en wilt werken in een schoon magazijn.
  • Je bent fysiek in goede conditie.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband laat jij zien dat je een bijdrage levert aan tijdige levering van producten en tevreden klanten.

 

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract voor 40 uur per week, waarbij je direct in dienst treedt bij Malanico
  • Jouw werkzaamheden liggen tussen 07:00 en 16:00 uur van maandag tot en met vrijdag.
  • Je ontvangt een prima salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Reageren?

Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel door ons je contactgegevens te sturen op hrm@malanico.nl of via onderstaande button.

Heb je vragen na het lezen van deze vacature, dan kun je ons bereiken via 0529 – 431 223.

Acquisitie? Nee dank je, we redden het aardig zelf: en zo niet, dan werken we met vaste partners.