Malanico Retail levert een breed scala aan producten van diverse merken. Het assortiment biedt een ruime keuze uit ruim 150 merken. Malanico Retail heeft bijna alles in huis op het gebied van diervoeding, apotheekproducten en overige benodigdheden. Wilt u een catalogus ontvangen waarin alle producten van de merken staan? Deze kunt u hier opvragen. Staat het merk van het product dat u zoekt er niet tussen? Het kan toch zijn dat deze wel in het assortiment beschikbaar is of zelfs kunnen opnemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

8in1

8in18in1 heeft een breed assortiment aan producten voor de hond. Er zijn ruim 100 producten in verschillende productlijnen; van kauwbotten en shampoos tot aan glutenvrije snacks en oogreinigingspads. 8in1 heeft snacks in drie lijnen, de Grills, Fillets en de Mini’s, de mini’s zijn glutenvrije snacks. De kauwbotten van 8in1 zijn voor zeer kleine, middelgrote en grote rassen. De botten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals kip, barbecue en beef. 8in1 Vitality zijn vitaminetabletten en zorgen ervoor dat de hond gezond blijft, een glanzende vacht houdt en heel veel energie heeft. De 8in1 Coaching, Care & Hygiëne lijn complementeren het assortiment van 8in1. U kunt meer lezen op de website van 8in1.

Adaptil

AdaptilAdaptil produceert feromonen en tabletten voor honden. Deze producten stellen honden op hun gemak tijdens nieuwe ervaringen en angstige situaties die vaak stress veroorzaken, voor zowel binnen als buiten en voor de korte en lange termijn. Adaptil wordt verkocht als spray, verdamper, halsband en tabletten. U kunt meer lezen op de website van Adaptil.

Advantage

Logo AdvantageAdvantage ontwikkelt producten tegen vlooien en bijtende luizen voor zowel honden als katten. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat ze eitjes kunnen leggen. Advantage beschermt de dieren daarna ook tegen herbesmetting. Het middel wordt eenmaal toegediend, waarna de dag na behandeling alle luizen en vlooien sterven. Het assortiment bestaat uit producten gericht op de verschillen in het aantal kilo’s van de dieren.

Advantix

Advantix is een snelwerkend middel met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen. Daarnaast werkt het afwerend tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Dit product mag uitsluitend bij honden gebruikt worden. De afwerende werking van Advantix vermindert het risico op vlooien. Het middel wordt aangebracht door pipetjes. Het assortiment bestaat uit producten gericht op de verschillen in het aantal kilo’s van de hond.

Adventuros

Adventuros heeft snacks met spannende wildsmaken voor de hond. De snacks zijn verkrijgbaar in de volgende smaken: buffel, zwijn en hert. Deze smaken zijn al een belevenis op zich en dus dé beloning voor de avontuurlijke hond. Ontdek meer over Adventuros op deze website.

Allspan for Pets

Allspan for Pets biedt hoogwaardige houtvezel bodembedekkers voor knaagdieren aan. De producten zijn dankzij een uitgekiend productieproces stofvrij en zeer absorberend, waardoor de omgeving voor uw huisdier hygiënisch en plezierig blijft. De geperste houtkorrels zijn geurbindend en dankzij de natuurlijke samenstelling bevat dit product geen schadelijke stoffen. Het product is biologisch afbreekbaar en gebruiksvriendelijk, voor zowel dier als mens. Meer informatie vindt u op de website van Allspan for Pets.

Almo Nature

Logo Almo NatureAlmo Nature biedt voedsel voor katten en honden aan, geproduceerd met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen. Het assortiment bestaat uit nat- en droogvoer. Daarnaast maakt kattengrit ook deel uit van het assortiment. De producten zijn in verschillende verpakkingen te bestellen. Almo Nature heeft voor elke lijn veel verschillende smaken. Op de website van Almo Nature vindt u meer informatie.


Arie Blok

Logo Arie-BlokArie Blok produceert voer voor paarden, runderen en varkens. Het assortiment voor paarden is uitgebreid en bestaat uit gepelde haver, gerst, maisgrutten, maïsmeel, tarwe en voerhavermout. Het voedsel voor runderen bestaat uit brokken en koeken. Varkensvoer wordt aangeboden in de vorm van korrels en brokken. Het merk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bekijk de website van Arie Blok voor meer informatie.

Back-2-nature

Logo Back-2-natureBack-2-nature produceert bodembedekkers voor knaag- en andere kleine dieren. De bodembedekkers zijn gemaakt van meer dan 99% gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën. Het zorgt voor een natuurlijke insluiting van geurtjes en is uitermate absorberend. De producten zijn verkrijgbaar in 10, 20 en 30 liter. Meer informatie vindt u op de website van Back-2-nature.

Barf-2-go

Logo Barf-2-go

Barf-2-Go maakt dieetproducten voor katten en honden in de vorm van worsten. Het product bestaat uit verse kipdelen, lamshart, delen van eend, runderlong, zalmdelen, mineralen en vitaminen. De worsten zijn verkrijgbaar in 800 gram. Meer informatie is te vinden op deze website. 

BARF-menu

Logo BARF-menuBARF-menu is een kwalitatief goed diepvriesproduct waarbij de ingrediënten met zorg worden ingekocht. BARF-menu wordt gemaakt van uitsluitend vers rauw vlees, verse organen en vleesbotten van superieure kwaliteit. De producten bevatten van nature een hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen. Er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd aan het product. Meer weten? Bekijk de website van BARF-menu.

Beaphar

Logo BeapharBeaphar is een fabrikant met een uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsproducten, snacks en (dieet) voeding voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels. Beaphar heeft onder andere ook kalmerende producten, vlooienbestrijding, melkvervangers, voedingssupplementen en bodembedekkers in het assortiment. U kunt meer lezen op de website van Beaphar.

Beneful

Logo BenefulBeneful zorgt voor zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijden die helpen om de hond gezond en gelukkig te houden. Beneful is een mix van knapperige brokjes en zachte vleesbrokjes. Ze zorgen voor verschillende complete voedingen, zoals original, gezond gewicht, gelukkig volwassen (7+), malse maaltijd en kleine genieter. De producten zijn in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. Ontdek meer op de website van Beneful.

Beyers

Logo BeyersBeyers is een toonaangevende speler op het gebied van duivenvoeding. Beyers heeft een samenwerking met de wereldtop van de duivensport wat leidt tot voortdurende optimalisatie van de producten. Het assortiment bestaat uit basis-, soja-, systeem-, premium- en elite mengelingen. Naast de mengelingen produceert Beyers ook enkelvoudige zaden en Beyers condition & care. Lees meer op de website van Beyers.

Beyond

Beyond combineert de expertise van Purina met natuurlijke ingrediënten voor een assortiment van 100% premium hondenvoer waar het huisdier van zal genieten. Beyond is zeer hoogwaardig droog hondenvoer dat negen herkenbare hoofdingrediënten bevat. Beyond Simply lam of kip bevatten geen toegevoegde tarwe, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Meer informatie is te vinden op de website van Beyond.

Biofood

Logo BiofoodBiofood produceert premium kwaliteit honden- en kattenvoeding op natuurlijke wijze. Naast de natuurlijke hondenvoeding biedt Biofood ook natuurlijke snacks, supplementen, snoepjes, vetten en kauwkluiven voor de hond. Alle producten zijn tarwevrij en de producten zijn verdeeld in de verschillende levensfasen van de hond. Voor de kat produceert Biofood kattensnoepjes en kattenbrokken. De meeste producten zijn beschikbaar in klein- en grootverpakkingen. Meer informatie is beschikbaar op de website van biofood.

Biokat's

Logo Biokat'sBiokat’s produceert veel verschillende soorten kattenbakvullingen en kattenbakverfrissers. De kattenbakvulling van Biokat’s zijn allemaal klontvormend. Grote korrels zijn voor extra snelle geurbinding, middelgrote korrels voor extra stevige klonten en kleine korrels voor extra lange gebruiksduur. Biokat’s heeft verschillende geuren in het assortiment. Denk hierbij aan ‘lente’, ‘cotton blossom’, ‘bos’ en zelfs ‘baby’. Biokat’s is overgegaan van plastic naar papieren zakken omdat het beter is voor het milieu. U kunt meer lezen op de website van Biokat’s.

Blue Bottle Company

Het product wat Blue Bottle Company aanbiedt is CBD olie. Dit is geschikt voor grote, volwassen huisdieren met ongemakken. Het werkt ter ondersteuning van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. De olie kan ook preventief toegediend worden. Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Bogena

Logo BogenaBogena heeft twee verschillende producten in hun assortiment, namelijk de uiercrème en de uierzalf. De uier crème is voor het verzachten, ontsmetten en soepel houden van de huid. De uierzalf is uitermate geschikt ter verzorging en verzachting van wonden en kloven. Ook biedt het een goede bescherming tegen weersinvloeden (regen, wind en zon).


Bolfo

Logo BolfoDe Bolfo producten hebben een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven bij honden en katten. Veel vlooien worden al gedood voordat ze kunnen bijten of bloed kunnen zuigen. Bolfo is zeer gemakkelijk toe te dienen. De druppel wordt via een pipet aangebracht tussen de haren op de intacte huid. Na aanbrengen beschermt Bolfo de hond of kat voor 4 weken tegen vlooien. Naast de druppels zijn er ook andere vlooienproducten als sprays en tekenbanden beschikbaar. Ontdek meer over de Bolfo lijn op deze website.

Bonzo

Logo BonzoBonzo biedt een grote keuze aan smakelijke voeding die speciaal is afgestemd op de levensfase van de hond en zijn energiebehoefte. De producten bevatten alle essentiële voedingsstoffen die de hond nodig heeft om actief, gezond en gelukkig te leven. Het assortiment van Bonzo is op te delen in droogvoer, blikvoer en snacks. U kunt meer ontdekken op de website van Bonzo. 

Breedercelect

Logo BreedercelectBreedercelect kattenbakvulling is gemaakt van meer dan 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen of chemicaliën. De kattenbakvulling zorgt voor een natuurlijke insluiting van geurtjes, het is sterk absorberend en geschikt voor alle katten. De kattenbakvulling is verkrijgbaar in 10, 20 en 30 liter. Meer informatie kunt u vinden op de website van Breedercelect.

Bugs For Pets

Deze gezonde en duurzame hondenvoeding op basis van insecten is ontwikkeld door I & I Pet Supplies, een familiebedrijf uit Ens. BugsforPets hondenvoeding is gezond, licht verteerbaar en zit boordevol belangrijke voedingstoffen. BugsforPets hondenvoer past in een hypoallergeen dieet en wordt aanbevolen door verschillende dierenartsen. Kijk voor meer informatie op de website van Bugs for Pets

Cannadog

Cannadog heeft een assortiment dat bestaat uit droogvoeding voor honden in zakken van 4 of 14kg. In de voeding zit ook CBD olie verwerkt tegen stress en lichamelijke ongemakken van huisdieren. Er zijn verschillende soorten voor zowel volwassen honden als oudere honden en de smaken variëren van kalkoen tot aan vis. De voeding geeft een positieve bijdrage aan de maag, darm, huid en vacht. Daarnaast helpt de voeding voor een goede mobiliteit en soepele gewrichten.


Chipsi CareFresh

Chipsi CareFresh is een leverancier van veilige en comfortabele bodembedekking voor de kleinere huisdieren. Chipsi CareFresh levert milieuvriendelijke producten, die gemakkelijk zijn op te ruimen. De bodembedekkers absorberen tot drie keer hun eigen gewicht. Chipsi CareFresh is te bestellen in verschillende formaten verpakkingen.


Catisfactions

Logo Catisfactions

Catisfactions zijn snacks voor katten, dit tussendoortje bestaat uit een krokante buitenkant en een zachte kern waar de kat dol op zal zijn. Catisfactions maakt gebruik van hersluitbare verpakkingen, zodat de producten langer vers blijven. De snacks zijn verkrijgbaar in vijf smaken en 2 mix varianten in verpakkingen van 60 of 180 gram. Meer bekijken op de website van Catisfactions. 

Cat's Best

Logo Cats BestCat’s Best zijn kattenbakvullingen gemaakt van natuurlijke stoffen. De kattenbakvulling is 100% biologisch afbreekbaar en mag in de compostbak. De producten gaan tot drie keer zo lang mee als normaal klontvormend kattengrit. Het assortiment bestaat uit vier varianten: Original, Sensitive, Smart Pellets en Universal. Meer weten? Bekijk de website van Cat’s Best. 


Catsan

Logo Catsan

Catsan produceert hygiënische kattenbakvullingen om geurtjes te voorkomen. De producten absorberen ongewenste geurtjes voordat ze kunnen ontstaan. Katten hechten zeer veel belang aan zindelijkheid en hygiëne. Het product is verkrijgbaar in de formaten 8, 10 en 20 liter. Meer informatie leest u op de website van Catsan.

Cat Mate & Dog Mate (alleen verkrijgbaar in België)

Catmate heeft een uitgebreid assortiment aan kattenluikjes en hondenluiken (Dog Mate). Daarnaast zijn er drinkfonteinen en voederautomaten beschikbaar. De producten zijn verkrijgbaar in basisvarianten, maar er zijn ook uitgebreidere varianten beschikbaar zoals een kattenluik met een timer. Dit zorgt ervoor dat de toegang tot en het verlaten van het huis via het luik zeer specifiek is te regelen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Catmate.

Cavom

Logo CavomCavom produceert voeding voor elke levensfase van de hond. Het bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. De voeding bevat puur vlees, geen onnodige kleur-, reuk- en smaakstoffen. Daarnaast bevordert hondenvoeding van Cavom de vruchtbaarheid, zorgt het voor een beter gebit en krijgt de hond meer energie. De producten zijn verkrijgbaar in kleine-, middel- en grote verpakkingen. Meer lezen op de website van Cavom.

Cédé

Logo CedeCédé heeft een breed scala aan producten voor vogels; onder andere kanaries, grasparkieten en wildzang. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en vogelkwekers. Cédé produceert ook vogeldoosjes, schelpenzand en vogelmineralen.


Cesar

Logo CesarCesar is een producent van hondenvoeding, gericht op de kleine hond. Het assortiment bestaat uit; Classic, Cuisine en Senior 10+, elk met hun specifieke eigenschappen. Alle varianten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals kip, kalkoen en rundvlees. De kuipjes zijn 150 gram, maar er zijn ook handige voordeelverpakkingen beschikbaar, met meerdere varianten in een doos. Daarnaast biedt Cesar maaltijdzakjes en snacks. Cesar selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Smaak en natuurlijke voedingswaarden worden optimaal afgestemd op de hond. Meer informatie is te vinden op de website van Cesar.

Chipsi

Logo ChipsiChipsi maakt bodembedekkers voor knaagdieren en vogels uit natuurlijk maïs. Het wordt gemaakt van maiskolven, dit is zwaarder dan normale naaldhoutzaagsel- en korrelproducten. Doordat het zwaarder is blijft het niet zo gemakkelijk aan de vacht en poten van dieren hangen en ligt het niet snel naast het hok. Het maisproduct zorgt voor een prettige geur voor de dieren. Naast maisproducten bestaat het assortiment uit beukensnippers, stro, hooi, houtvezels, hennep en boomschors als bodembedekkers. U ontdekt meer op de website van Chipsi.

Cholodin

Logo van CholodinCholodin is een voedingssupplement voor de kat en hond. Het supplement bevat choline en is speciaal ontwikkeld voor oudere dieren. Cholodin wordt voorgeschreven bij leverproblemen, huidklachten, vachtproblemen en bij elke aandoening waarbij er een verminderd functioneren van het zenuwstelsel vermoedt wordt. De tabletten voor de kat bevatten aminozuur. De hond kan dit zelf aanmaken, maar de kat kan dit niet. Cholodin is verkrijgbaar in verpakkingen van 50 tabletten. Het tablet dient 1x daags te worden gegeven, het kan ook door het voer worden gegeven. Meer lezen over Cholodin via deze link.

Classic Pet Products (alleen verkrijgbaar in België)

Classic Pet Products heeft een groot aanbod aan drinkflessen voor muizen, cavia’s en konijnen. Er zijn zowel plastic als glazen varianten in verschillende maten beschikbaar die allemaal niet zullen lekken. U kunt meer lezen over het merk op de website van Classic Pet Products.


Classy Cat

Logo Classy CatClassy Cat is een hoogwaardig en klontvormend kattenstrooisel. De zuigkracht is met 350% erg hoog, waardoor het lang meegaat. De bijzondere samenstelling van natuurlijke mineralen is veilig voor de katten en voor de omgeving. Het premium strooisel uit Canada heeft een frisse babypoeder-geur en is tot 99% stofarm. Classy Cat is verkrijgbaar in een verpakking van 15 kilogram.

CliNic

Logo ClinicCliNic produceert voeding en snacks voor honden en katten die in samenwerking met deskundigen en dierenartsen zijn ontwikkeld. In het assortiment van CliNic zijn verschillende dieetvoedingen voor honden en katten verkrijgbaar met een bewezen werking. De snacks zijn een verantwoorde beloning en hypoallergeen. Naast deze dieetvoedingen en snacks is er voor katten blikvoer te verkrijgen in de smaken rund, kip en lam. U kunt verder lezen op de website van CliNic.

Cold&Dog

Logo Cold&DogHet heerlijke honden-ijs van Cold & Dog is gemaakt met een gezond recept en speciaal geselecteerde ingrediënten. De Frozen Yogurts bestaan uit lactosevrije yoghurt, biologische agavesiroop en gezonde olie. Het honden-ijs bevat geen toegevoegde suikers of conserveermiddelen. Bekijk de website van Cold & Dogs.


Country Dog (selectieve distributie)

Logo Country DogCountry Dog hondenvoeding is de premium lijn hondenvoeding van Johnson Petfoods en dat heeft een reden. Met een verteerbaarheid van 85%, vlees als eerste ingrediënt en de toevoeging van diverse nutriënten voorziet deze voeding honden in hun nutritionele behoeften. Alle varianten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De dierlijke proteïnebronnen in de voeding zorgen voor een hoge smakelijkheid, daarnaast dragen ze bij aan een gezonde spijsvertering. Door het verwerken van rood vlees en diverse nutriënten in de voeding, ondersteunt de voeding de gezondheid en vitaliteit van honden.

CSI Urine

CSI Urine is de professionele vlek- en geurverwijderaar! CSI Urine is een unieke combinatie van natuurlijke enzymen, oppervlakte actieve stoffen en essentiële oliën die vlekken en geurtjes op moleculair niveau aanpakken en afbreken zodat alle oppervlakken forensisch schoon worden. Alle producten bestaan uit beproefde en hoogwaardige bio-enzymatische samenstellingen, zijn gifvrij, 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor mens en dier. U kunt meer lezen op de website van CSI Urine. 

Curver Petlife (alleen verkrijgbaar in België)

Het merk Curver Petlife heeft meerdere producten geproduceerd voor huisdieren, van prachtige manden tot handige voedselcontainers. De collectie Style met rieten textuur – kattenbak, kattenbakkorrels, kattenmand, kattenvervoersmand- en de collectie Knit met een gebreide look, bieden baasjes en huisdieren unieke artikelen die zich aan alle trends en interieurs aanpassen. Alle producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Op de website van Curver Petlife kunt u nog meer informatie vinden.

Deli Nature

Logo Deli-natureDeli Nature biedt voeding en snacks aan voor kippen, vogels, konijnen- en knaagdieren. De producten worden aangeboden als een compleet menu, zaden of snacks. Deli Nature heeft ook een Premium en 5 sterren lijn voor de vogel, konijnen- en knaagdieren, met kwalitatieve voedingen voor kanaries, parkieten en tropische vogels. Voor de konijnen- en knaagdieren is de voeding gericht op dwergkonijnen, cavia’s en kleine knagers. Meer informatie over Deli Nature vindt u op deze website.

Denkacat

Logo DenkacatDenkacat maakt kattenvoeding uit natuurlijke grondstoffen. De voeding zorgt voor een optimale conditie en een gezond immuunsysteem voor de kat. Denkacat biedt een volledig assortiment voor kittens tot aan adult plus voeding. Denkacat is verkrijgbaar in verpakkingen van 2,5 kilo. Meer weten? Bekijk de website van Denkacat.

Denkadog

Denkadog is hondenvoeding verkrijgbaar in de volgende soorten: Premium, Superior, Meso en Doggylac. De voeding is afgestemd op verschillende levensfasen en ongemakken. De producten bevatten geen kunstmatige toevoegingen en hebben een laag eiwit- en zoutgehalte. Heerlijk gezond en zeer goed verteerbaar. Het assortiment is op maat gemaakt voor Pups & Junior, de volwassen hond en de senior. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog ook een uitgebreid assortiment aan speciale voeding. Meer informatie is te lezen op de website van Denkadog.

Denkycat

Denkycat maakt een volledige voeding voor volwassen katten, namelijk Denkycat Triomix. De Triomix wordt gemaakt van 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten. Denkycat gebruikt voornamelijk grondstoffen van dierlijke oorsprong waarbij alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de kat zijn opgenomen. Hierdoor ontwikkelt de kat een goed en sterk immuunsysteem. Het is te bestellen in verpakkingen van 1,5 kg en 15 kg.

Dentalife

Dentalife heeft innovatieve tandverzorgende sticks voor honden om dagelijks op te kauwen. De Dentalife sticks hebben een flexibele kauwbare textuur, heerlijke kipsmaak en vermindert tandsteenvorming. Er zijn drie varianten in het assortiment; voor kleine honden, voor middelgrote honden en voor grote honden. U kunt meer informatie vinden op de website van Dentalife.

Designed by Lotte (alleen verkrijgbaar in België)

Designed by Lotte heeft uiteenlopende producten voor de hond en kat. Er zijn manden, ligkussens, voederbakken, krabpalen en zelfs knuffels en speeltjes verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook mooie halsbanden en looplijnen voor de hond. Het doel van Designed by Lotte is om producten te creëren waar je huisdier dol op is en ook nog eens mooi staan (in je huis). U kunt meer te weten komen via de website van Designed by Lotte.

Dog Chow

Logo Dog ChowDog Chow produceert hondenvoeding voor alle levensfasen van de hond. De recepten zorgen voor een optimale balans van hoogwaardige kwaliteit eiwitten, vet, granen en vitaminen om de energie en het uithoudingsvermogen op peil te houden. Dog Chow heeft hondenbrokjes in twee formaten, met een speciale vorm en textuur om langer kauwen te bevorderen, de mond te verzorgen en de spijsvertering te verbeteren. Meer lezen? Bekijk de website van Dog Chow.

Dog Gone Smart (alleen verkrijgbaar in België)

Dog Gone Smart Pet Products biedt droogloopmatten voor de hond. Deze matten zijn perfect om het huis schoon te houden en in verschillende maten verkrijgbaar. Meer weten? Bekijk de website van Dog Gone Smart.


Dog's Best

Logo van Dog's BestDog’s best biedt hondenbakvulling in de vorm van strooisel. Het heeft een extreem goede geurbinding en is 100% biologisch afbreekbaar. Het heeft een snelle acceptatie en is stofvrij. Dankzij de hoge vloeistofopname en goede geurbinding hoeven alleen de klonten uit de bak geschept te worden, waardoor het zeer lang mee gaat.


Dronspot

Het assortiment van Dronspot bestaat uit spot-on anti wormenmiddelen voor katten van verschillende formaten. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en bestrijden wormen met 1 behandeling.

Drontal

Logo Drontal

Drontal biedt ontwormingsmiddelen voor honden en katten. Het bestrijdt spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen. De tabletten waarmee de dieren worden beschermt hebben een heerlijke smaak, waardoor ze makkelijk worden ingenomen. Spoelwormen kunnen zelfs organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken, daarom is het van belang dat de dieren goed beschermt worden. Het advies is om de hond of kat minstens 4 keer per jaar te controleren.

Duck

Logo DuckDuck produceert complete en diepgevroren hondenvoeding met verse en natuurlijke ingrediënten, waardoor het voor een praktische meerwaarde zorgt bij de baasjes. Deze voeding voor honden is voor alle leeftijden en rassen en bevat alles wat ze nodig hebben om in topvorm te blijven. Duck ontwikkelt gezonde, natuurlijke en echt evenwichtige hondenvoeding. Het assortiment van Duck bestaat uit basisvoeding, compleet voer in verpakkingen van 1 kilo en breeders van 8 kilo. Ook worsten van 900 gram in de smaken kip en rundvlees behoren tot het scala aan producten van Duck. U kunt meer informatie vinden op de website van Duck.

Earth Rated

Earth Rated biedt poepzakjes gemaakt van gerecycled materiaal in een ongeparfumeerde variant of in een variant met lavendelgeur. De hondenpoepzakken zijn groter, dikker, sterker en bovendien lekvrij. Daarnaast bestaat het assortiment uit een riemdispenser voor hondenpoepzakjes. Voor meer informatie over het merk en het assortiment kunt u terecht op de website van Earth Rated.

Ecograin

Het assortiment van EcoGrain bestaat uit duurzame kattenbakvullingen. De producten zijn gemaakt van de buitenkant van een haverkorrel die overblijft na de productie van ontbijtproducten. De kattenbakvullingen van EcoGrain zijn natuurlijk,  bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn biologisch afbreekbaar. Ze staan bekend om het hoge absorptie vermogen en de vulling is stofvrij. Meer weten? Bekijk de website van Ecograin.

Ecopets

Logo van EcopetsHet assortiment van Ecopets bestaat uit reinigingsproducten voor katten, honden en knaagdieren. Met de urinegeur en vlekverwijderaar van Ecopets, zijn geuren en/of vlekken gemakkelijk te verwijderen. Het product is te bestellen in een spray verpakking. Naast dit product, heeft Ecopets ook kooireinigers en potenwax. De kooireinigers zijn gemaakt op basis van Eucalyptus, wat zorgt voor een zeer aangename aromatische geur. Meer lezen? Bekijk de website van Ecopets.

Ecostyle

Logo EcostyleEcostyle produceert voeding, vlooien- en verzorgingsproducten voor de kat en de hond. De honden- en kattenvoeding zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en verpakkingen. Er is speciale voeding voor elke levensfase van de hond of kat. Daarnaast zijn er ook enkele bestrijdingsmiddelen tegen insecten, zoals slakken, luizen, mieren en heeft Ecostyle ook producten tegen vlooien in het assortiment. Ecostyle biedt natuurlijke en ecologische producten voor thuis en voor de professionele gebruiker. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ecostyle.

Edgard&Cooper

edgardcooper

Edgard & Cooper biedt voeding en snacks voor honden en katten. De producten zijn bereid met vers vlees, vis en andere overheerlijke ingrediënten. Verse producten zorgen voor een betere verteerbaarheid. De ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur en zijn goed voor de viervoeter. Het assortiment bestaat uit brokjes, blikvoer, kuipjes en snacks met verschillende smaken. Bekijk de website van Edgard & Cooper.

Ekoo

Ekoo heeft een uitgebreid assortiment aan bodembedekking voor knaagdieren. De producten van Ekoo zijn natuurlijk, ecologisch en zorgen voor een frisse kooi. Er zijn verschillende soorten beschikbaar van Exotic, Cotton & Comfort tot aan Kokos. Er is dus wel een geschikt product voor ieder knaagdier.


Energique

Logo EnergiqueEnergique is de producent van natuurlijke voeding voor honden en katten. Het assortiment bestaat grotendeels uit diepvriesproducten. De voeding is voor een gezonde en fitte viervoeter op basis van vers, rauw vlees. Met de voeding van Energique produceren de dieren opvallend weinig ontlasting en ruikt de ontlasting bijna niet en is het gemakkelijk op te ruimen. De voeding is zeer makkelijk verteerbaar en hierdoor wordt het lichaam nauwelijks belast. U kunt meer lezen op de website van Energique.

Enjoy

Logo Enjoy

Enjoy levert droog honden- en kattenvoer voor verschillende leeftijden. De hondenvoeding is verkrijgbaar in zakken van 15 kilogram. Het assortiment bestaat uit producten voor puppy’s, volwassen honden en de oudere hond in verschillende smaken. Er zijn twee soorten kattenvoeding: regular en royal catmix. De voeding voor katten is verkrijgbaar in zakken van 10 kilogram.


EquiFirst

Logo Equifirst

EquiFirst haalt op een evenwichtige wijze het beste uit paarden. EquiFirst beschikt over een uitgebreid en duidelijk assortiment met voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte het perfecte product. Het assortiment bestaat uit 7 voedingslijnen; Original, Sport & Leisure, Energy,  Breeding, Specialties, SpecialCare en Treats. U kunt meer informatie vinden op de website van EquiFirst.

Espree

Espree heeft een uitgebreide verzorgingslijn op basis van Aloë Vera in combinatie met natuurlijke oliën, bloemen- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen. De producten van Espree zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij. De shampoos van Espree zijn zeer zuinig in gebruik. U kunt meer lezen over Espree op deze website.


Eukanuba

Logo EukanubaEukanuba produceert honden- en kattenvoeding. De hondenvoeding is gericht op drie levensfasen, namelijk de puppy, volwassen en ouder en senior. Eukanuba heeft speciale voeding ontwikkeld voor overgewicht, gevoelige- huid, spijsvertering en voor gewrichtsproblemen. Voor bepaalde rassen zijn er speciale voedingen ontwikkeld. Voor de katten is er voeding voor kitten/junior en de volwassen kat, alles met verschillende eigenschappen afgestemd op bepaalde problemen of levensfases. Ontdek meer op de website van Eukanuba.

Eukanuba Nature Plus

Deze lijn van Eukanuba bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten in combinatie met 45 jaar Eukanuba-expertise om 100% complete en uitgebalanceerde hondenvoedingen te bieden. De voedingen zijn op basis van een tarwevrij recept, bevat tot 81% dierlijk eiwit en uniek DentaDefense voor een gezond gebit. De lijn bestaat uit voedingen voor puppy’s en volwassen honden. Meer informatie is te lezen op de website van Eukanuba.

Eurokat's

Eurokat’s heeft twee varianten kattenbakvullingen, namelijk naturel en babypoeder. Eurokat’s klontvormende kattenbakvullingen bestaat uit grote steentjes. Dit kattenbakgrit bestaat uit zuiver, constant gecontroleerde aardklei voor de natuurlijke hygiëne. Het heeft een opmerkelijke zuigingskracht en een snelle en efficiënte stukvorming. De producten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 20 liter.

Euro Premium

Logo EuropremiumEuro Premium maakt hondenvoeding en snacks in verschillende smaken. De voedingen zijn onderverdeeld in small, medium, large en giant omdat er duidelijke verschillen zijn tussen kleine en grote honden van verschillende leeftijden. De gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk. De ontwikkeling van de producten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen, onder andere in samenwerking met de universiteit van Gent. U kunt meer lezen over de producten van Euro Premium op hun website.

Farmfood

Logo FarmfoodFarm Food heeft een breed scala aan hondenvoer, snacks en andere producten voor de hond, zoals puppy melk en gebitsverzorgingsproducten. De hondenvoeding is op een lage productietemperatuur gemaakt, waardoor de stofwisseling zo min mogelijk wordt belast. Er zijn verschillende soorten botten, waar de hond aan kan kluiven om het gebit te versterken. De puppy melk is een complete voeding die ingezet kan worden ter vervanging van of aanvulling op de moedermelk. Diepvriesvoeding behoort ook tot het assortiment van Farm Food. U kunt meer lezen op de website van Farm Food.

Fauna (alleen verkrijgbaar in België)

Fauna Birdproducts biedt accessoires aan voor vogels. Fauna is gespecialiseerd in benodigdheden voor de vogels, vogelkweek een volières. U moet hierbij vooral denken aan voederbakjes. U kunt meer lezen over het merk op de website van Fauna Birdproducts.


Feliway

Logo FeliwayFeliway is een reeks van eenvoudig te gebruiken producten die ongewenst gedrag helpen te voorkomen bij katten. Feliway Classic bevat een exacte kopie van het ‘kopjesferomoon’. Dit feromoon biedt ondersteuning bij stressvolle situaties. Het geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, waarmee het ondersteuning biedt tegen ongewenst gedrag. Feliway Friends vermindert conflicten bij katten in huis doormiddel van het Cat Appeasing Feromoon. Feliscratch van Feliway werkt tegen ongewenst krabben en voorkomt ongewenst krabben bij nieuwe katten of kittens. Feliscratch maakt gebruik van kattenkruid, het pootjesferomoon en de blauwe kleur voor visuele aantrekking. U kunt uitgebreidere informatie vinden op de website van Feliway.

Felix

Logo FelixHet assortiment van Felix bestaat uit kattenvoeding en snacks. De voeding is verkrijgbaar als droogvoer, in blik en als pouch. Felix voeding is verkrijgbaar in verschillende smaken en gericht op drie levensfasen; junior, adult en senior. De Felix maaltijden bevatten alle vitamine D & E en uitgebalanceerde mineralen die een gezonde kat nodig heeft. U kunt meer lezen op de website van Felix.


Fides

Logo van FidesFides Glucosamine is een voedingssupplement voor de hond. Glucosamine draagt bij aan een sterk en veerkrachtig kraakbeen. Door de combinatie met MSM (Methylsulfonylmethaan) wordt Fides gezien als een ideale gewrichtsvoeding. MSM is een organische bron van zwavel, die de kwaliteit van spier- en gewrichtseiwitten verbetert. Dit supplement helpt de hond bij slijtageverschijnselen aan de gewrichten. Het product is verkrijgbaar in verpakkingen van 100 tabletten.

Finecto

Logo FinectoFinecto heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van luizen. Finecto heeft producten voor paarden, honden en kippen/vogels. Met de natuurlijke aanpak worden de problemen met luizen en mijten beheersbaar op een diervriendelijke manier. Dit resulteert in gezondere en rustige dieren met betere prestaties. Het product is te koop in een spray en een navulverpakking. U kunt verder lezen op de website van Finecto.

Finendo

FinendoFinendo+ heeft natuurlijke oplossingen voor wormen en andere darmparasieten bij kippen, vogels en duiven. Met de natuurlijke aanpak worden problemen beheersbaar. Daarnaast bestaat het assortiment uit aanvullende voeding voor duiven bij luchtwegproblemen: Finendo+ Tricho. Dit product reinigt de luchtwegen en stimuleert de ademhaling en spijsvertering. U kunt meer lezen op de website van Finendo+. 

Finion

Logo FinionFinion maakt producten ter bestrijding van muizen. Finion heeft muizenkorrels gemaakt van gepelde haver die worden geleverd met lokdoosjes om het ongedierte te vangen.


Flea Free

Flea Free is een beschermingsmiddel tegen vlooien en teken voor honden en katten. Flea Free is beschikbaar als Ectoline Duo, Spot-On, omgevingsspray en huidspray. De producten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, afgestemd op het gewicht van de hond of kat. U kunt meer informatie vinden op de website van Flea Free.

Flexi (alleen verkrijgbaar in België)

Flexi hondenlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Er zijn verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook neonvarianten beschikbaar voor een goede zichtbaarheid in het donker. De flexi-lijn beweegt mee met de beweging van de hond en zorgt voor een veilige controle over de hond zonder de bewegingsvrijheid van het dier te beperken.


Fokker

Logo FokkerFokker hondenvoer zorgt voor extra kracht en energie voor de hond of kat. De hondenvoeding bevordert sterke spieren en botten. De hond zit altijd vol energie en zal optimaal kunnen groeien. Fokker hondenvoer biedt de hond een complete en uitgebalanceerde maaltijd, die bovendien zorgt voor een uitstekend gebit. De kattenvoeding van Fokker geeft ondersteuning voor het welzijn van de kat. Van een glanzende vacht tot een sterk gebit en een optimale darmfunctie. Bekijk de website van Fokker.

Frolic

Logo FrolicFrolic heeft een droogvoeding lijn en snacks voor de hond. De droogvoeding voor de hond is van heerlijk mals vlees en zit vol met smakelijk vers vlees, granen, groeten, vitaminen en mineralen. De malse brokjes zijn verkrijgbaar in de smaken: gevogelte en rund. De snacks zijn in vijf soorten verkrijgbaar. Ontdek meer op de website van Frolic.


Frontline

Logo FrontlineFrontline biedt verschillende producten aan op het gebied van huidverzorging, ogen/oren, shampoos en een tekenhaken voor de honden en katten. Frontline is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals Spot On, Combo, Pet Care en spray. Op de website staan verschillende handleidingen hoe de producten gebruikt moeten worden.

FURminator

furminatorFURminator deShedding is een ideaal instrument om de strijd met verharing bij honden, katten, paarden en kleine huisdieren zoals konijnen tegen te gaan. De dieren zullen tot 90% minder verharen als de ondervacht en losse haren verwijderd worden, zonder de toplaag te beschadigen. Door FURminator bij katten te gebruiken, kunnen haarballen worden voorkomen. De producten zijn in meerdere maten verkrijgbaar voor optimale resultaten. FURminator wordt gebruikt en aanbevolen door trimmers en dierenartsen. Naast FURminator deShedding is er voor honden en katten ook de FURminator Hygiëne lijn en de FURminator Grooming lijn, die bestaat uit borstels, afwerkkammen, een vachthark en roskam. De FURflex is de laatste innovatie van FURminator. Het ideale van de FURflex is dat er eenvoudig gewisseld wordt tussen verschillende deShedding tools, trimborstels en kammen. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van Furminator.

Garvo

Logo GarvoGarvo produceert voer voor kippen en kuikens, daarnaast worden er enkele producten gemaakt voor konijnen, ezels, eekhoorns en kangoeroes. Naast de voeding heeft Garvo ook andere producten voor kippen, zoals kippensnoep en kuikenkorrels. Het merk heeft als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin dieren en mensen alle ruimte hebben om te kunnen genieten van het leven. Bekijk de website van Garvo. 

Gimcat

Gimcat produceert kattenvoeding en snacks voor katten. Het productaanbod bestaat uit natvoer, snacks, superfood, melk en paté/pasta’s. Het natvoer bestaat uit zeer veel verschillende smaken, de smaken zijn allen verkrijgbaar in verpakkingen van 70 gram. Ook voor de snacks biedt GimCat veel verschillende smaken. De producten werken mee aan de bevordering en versterking van de relatie tussen mens en dier. Meer informatie kunt u lezen op de website van Gimcat. 

GimDog

GimDog is producent van hondenvoeding en heeft drie lijnen: Fruity Menu, Little Darling en snacks. Het doel van GimDog is dat mens en hond in harmonie samenleven. Het merk creëert producten die speciaal op het dier zijn afgestemd en de ontwikkeling van de hond op alle vlakken ondersteunen. Meer lezen op de website van GimDog. 

Gourmet

Logo GourmetHet assortiment van Gourmet bestaat uit vijf verschillende soorten kattenvoeding: Gold, Perle, Mon Petit, Diamant en Crystal. Tot het assortiment behoren onder andere blikvoer, kleine porties om de kat te verwennen en soepen. De kat is een echte kenner en houdt ervan alle unieke en onweerstaanbare combinaties van texturen en variëteiten te ontdekken. Gourmet biedt de kat een assortiment aan van hoogwaardige recepten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn verkrijgbaar in porties van 50 of 85 gram. Ontdek meer op de website van Gourmet.

Hartog

De ruwvoeders van Hartog worden met behulp van gecontroleerde teelt in Noord Hollandgeproduceerd. Door de controles zijn de ruwvoeders vrij van onkruiden,
zoals Jakobskruiskruid. Het gras en de luzerne worden binnen 24 uur na maaien van het land gehaald en gedroogd in onze fabriek op gas gestookte droogtrommels.
Ruwvoer is de basis van ieder paardenrantsoen en zorgt ervoor dat het maag en darmstelsel gezond blijven.
U kunt meer ontdekken op de website van Hartog.

Hemparade

Logo HemparadeHemparade is een bodembedekker die nagenoeg stofvrij is, vochtregulerend werkt en ideaal is bij een allergie of luchtwegprobleem. Veeartsen adviseren hennepstrooisel te gebruiken in stallen, wanneer de paarden last hebben van een allergie of luchtweg problemen. De bodembedekker is ook te gebruiken als bodembedekking voor je knaagdier of klein dier. Deze bodembedekker is verkrijgbaar in zakken van 14 kg.

Hill's

Hills Pet NutritionHet scala aan producten bestaat uit verschillende producten voor de hond en kat, elk specifiek voor een levensfase. Het dierenvoer wordt door dierenartsen samengesteld. Hill’s hondenvoer is een complete gebalanceerde voeding, wat ten goede komt aan de individuele behoefte van elke hond. Het assortiment voor hondenvoeding bestaat uit droogvoeding en kuipjes. Voor de katten worden er brokken en pouch aangeboden. De voeding is goed voor de gezondheid van de viervoeters. U kunt meer lezen op de website van Hill’s.

Himbergen

Logo HimbergenHimbergen heeft een breed assortiment aan zaden voor vogels. Het heeft speciale voeding voor verschillende soorten vogels, zoals kanaries, parkieten en papegaaien. Himbergen kenmerkt zich door de constante kwaliteit, zijn goed geschoond en de voedingsbehoefte van de vogels staat centraal. De producten zijn te bestellen in zakken van 15 en 25 kg. Meer lezen? Bekijk de website van Himbergen.

HobbyFirst

HobbyFirst biedt een compleet assortiment aan diervoeding voor honden, katten, pluimvee en vogels. HobbyFirst heeft voedingen die zijn samengesteld uit granen en zaden zoals dieren ze zelf in de natuur zouden zoeken. De voeding is afgestemd op elke levensfase, sport of hobby. U kunt meer ontdekken op de website van HobbyFirst.


Homefriends

Homefriends biedt verschillende bodembedekkers aan voor knaagdieren. Het assortiment bestaat uit hooi compact, stro compact en kruidenhooi. De bodembedekkers van kruidenhooi hebben vier varianten namelijk; wortel, brandnetel, kamille en mint. Het hooi wordt gebruikt als hoofdvoeding voor konijnen en andere knaagdieren en als nestmateriaal voor knaagdieren en pluimvee. Het stro zorgt voor een warme en frisse bodembedekking voor het knaagdier.


Hobby First Hope Farms

Hobby First Hope Farms levert knaag- en konijnenvoeding met natuurlijke ingrediënten. Er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. De producten zijn verkrijgbaar in brokvorm, als gevarieerde mix en Balance. Daarnaast hebben ze ook snacks en kruidenhooi. Voor gezonde en levenslustige dieren met een mooie vacht is goede voeding een noodzaak, met Hobby First Hope Farms komt een huisdier niets te kort. Meer weten? Bekijk de website.


IAMS

Logo IAMSIams produceert honden- en kattenvoeding. Iams heeft een uitgebreid assortiment wat bestaat uit diverse soorten droog- en natvoeding. Er zijn verschillende soorten voeding aangepast op de levensfase van de dieren. De droogvoeding voor de hond is verkrijgbaar in de smaken lam en kip. De smaken van droogvoeding voor de kat is verkrijgbaar in de smaken kip, lam, vis en zalm. Daarnaast biedt Iams ook de volgende lijn: Iams Naturally. Dit is een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet voor honden en katten. U kunt meer lezen op de website van Iams.

Iceland Pet

Iceland Pet biedt omega-3 olie en snacks aan voor honden. De olie ondersteunt de gewrichten, de algehele conditie en vacht van de hond. De hondensnacks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Voor meer informatie over het merk kunt u terecht op de website van Iceland Pet.

Jack Doggies

Logo Jack DoggiesJack Doggies produceert hondenkoekjes. Er zijn verschillende soorten koekjes, zoals Engelse koekjes, harde kuchen, jack jackers, merg shapes en kluifjes. Alle producten zijn verkrijgbaar in zakken van 10 kg. Voor elke hond zijn de koekjes een traktatie. De koekjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en op milieubewuste wijze gefabriceerd. U kunt meer lezen op de website van Jack Doggies. 

Jarco

Logo JarcoJarco produceert honden- en kattenvoedingen met natuurlijke voedingsmiddelen, vitamines en mineralen. De voeding ondersteunt de immuun- en spijsverteringssystemen van de dieren en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Het assortiment van Jarco bestaat uit blikvoer, brokken, worsten en diepvriesproducten. U kunt meer lezen op de website van Jarco.

Julius K-9 (alleen verkrijgbaar in België)

Julius K9 specialiseert zich in producten voor de hond. Het assortiment bestaat uit tuigjes en lijnen en bijbehorende labels. Een tuig kan worden gebruikt als alternatief voor de traditionele halsband voor als je hond bijvoorbeeld veel trekt of de hond schade heeft door de halsband. Er zijn ook labels die aan het tuigje kunnen worden bevestigd met bijvoorbeeld de tekst ‘in opleiding’. Meer informatie over het assortiment en het merk staan op de website van Julius K9.

Kasper Faunafood

Logo Kasper FaunafoodKasper Faunafood levert kwaliteitsvoeding voor vogels, konijn- en knaagdieren, pluimvee, schapen, geiten en herten. De voeding is afgestemd op wat de dieren normaal gesproken eten in hun natuurlijke omgeving. Er zijn speciale producten voor sport, hobby en opfok dieren. Met de producten van Kasper Faunafood blijven de dieren goed gezond, wat leidt tot topprestaties. Bekijk de website van Kasper Faunafood.

Katz-menu

Logo Katz-MenuKatz-menu biedt verschillende producten kattenvoeding aan. Katz-Menu is een droogvoeding en aangepast op verschillende levensfases en behoeften van de kat.  Er is speciale voeding voor bijvoorbeeld kittens, fijnproevers, actieve-, huis-, gesteriliseerde- en oudere katten. De producten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 400 gram, 2 kg of 7,5 kg. U kunt meer lezen op de website van Katz-menu.


Kiezebrink

Kiezebrink is producent en leverancier van diepvriesvoeding voor onder andere honden. Het assortiment is erg uitgebreid. Soorten variëren van eend, fazant en kip tot aan paard. Daarnaast bestaat het scala aan producten ook uit voeding voor terraria. U kunt voor meer informatie terecht op de website van Kiezebrink.

Kitekat

Logo KitekatKitekat is de producent van voeding voor katten en ideaal voor katten die de hele dag bezig zijn. Bij dit leven passen de gezonde en smakelijke producten van Kitekat. Het assortiment bestaat uit snacks, droogvoeding en pouch. In elke droogvoeding zijn groenten verwerkt in combinatie met rund, kip of tonijn. De pouch en snacks hebben verschillende smaken. Bekijk de website van Kitekat.


Koudijs

Logo KoudijsHet assortiment van Koudijs bestaat uit rooktabletten en vloeibare vitamines voor duiven. Het rooktablet is een geneesmiddel voor de behandeling van schimmelinfecties. De vloeibare vitamines dienen als aanvullende diervoeding voor duiven en vogels. Lees verder op de website van Koudijs. 


Little Friends

Little Friends is een milieuvriendelijke bodembedekker voor knaagdieren. Deze bodembedekker is veilig, absorbeert uitstekend en is biologisch afbreekbaar. Het kan ook gebruikt worden als kattenbakvulling, maar is met name geschikt voor knaagdierhokken. Little Friends is te bestellen in verpakkingen van 8 kg.


Mansonil

Logo MansonilMansonil is een ontwormingsmiddel met een brede werking voor de hond en de kat. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen na een eenmalige behandeling. Het product wordt toegediend door middel van smakelijke tabletten voor de dieren. Na het gebruik van Mansonil treden er geen bijwerkingen op.


Mariman

Logo MarimanMariman biedt duivenvoer aan in verschillende soorten. Er zijn bijvoorbeeld producten speciaal voor de kweek, sport, rui en voor de conditie. De producten worden aangeboden in 20 of 25 kg.


Metazoa

Logo MetazoaMetazoa maakt voeding voor verschillende diersoorten: paarden, konijnen, knaagdieren, vogels en zelfs voor alpaca’s en kangoeroes. De producent maakt onder andere voeding voor grote dierenparken en -klinieken. Voor de paarden heeft Metazoa onder andere SuperFit broxxx, dit is een mineralen- en vitaminensupplement. Voor de paarden zijn er daarnaast ook nog luzernebrokken, esparcette en snaxxx. Meer informatie over de verschillende voedingen vindt u op de website van Metazoa.

Milbemax

Logo MilbemaxMilbemax kan worden gebruikt ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie en is geschikt voor honden en katten. Milbemax bestrijdt en beschermt tegen verscheidene soorten wormen: zweepwormen, haakwormen, hartwormen, spoelwormen en lintwormen.


Mini Hemp

MiniHemp is de producent van hennepstrooisel voor knaagdieren, vogels en reptielen. De bedding is zacht, absorbeert vocht razendsnel en is daardoor zeer aangenaam voor kleine dieren met allergieën en ademhalingsproblemen. Het product is hygiënisch en comfortabel en 100% composteerbaar. Het is verkrijgbaar in pakken van 12 en 48 liter. Bekijk deze website voor meer informatie over MiniHemp.


Natural

Logo NaturalHet assortiment van Natural bestaat uit bijproducten en accessoires voor wedstrijdduiven, voorbeelden hiervan zijn mineralen, vitaminen, planten, hygiëneproducten en broedschalen. Deze producten zorgen voor een betere gezondheid en hygiëne voor de reisduif. Op de website van Natural kunt u meer lezen over de producten.

Natural Fresh Meat

Natural Fresh Meat logoHet assortiment van Natural Fresh Meat bestaat uit verschillende lijnen voor honden: Meat-Poultry, Fresh Fish, Fresh Meat, en worsten. De producten van Natural Fresh Meat worden gemaakt van vers vlees of vis. Hier wordt mee bedoelt dat het voor het productieproces alleen gekoeld is, en dat het na aankomst in de fabriek binnen 24 uur wordt verwerkt. Natural Fresh Meat gebruikt geen bijproducten. Het vlees en vis is alleen afkomstig van skeletspieren, hierdoor zijn de producten erg in trek en daarnaast ook beter verteerbaar. Lees verder op de website van Natural Fresh Meat.

Noblesse

Logo NoblesseNoblesse Original is een gezonde, complete en uitgebalanceerde voeding voor de hond. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat alle essentiële vitaminen en mineralen. Noblesse Original is gemakkelijk verteerbaar en heeft een heerlijke smaak. Honden houden van de knapperige structuur van de brokjes, daarnaast helpt dit ook de tanden en het tandvlees gezond te houden.

No Problem

Logo No ProblemNo Problem heeft 3 hoogwaardige soorten kattenbakvulling; Classic, Houtkorrel en Budget. De kattenbakvullingen hebben een hoog absorberend vermogen, waardoor geuren op natuurlijke wijze verminderen. Daarnaast wordt het reinigen vereenvoudigd. Meer weten? Ga dan naar de website van No Problem.

No Worm

No Worm is een ontwormmiddel voor honden en katten. Het product is gemakkelijk toe te dienen en wordt daardoor goed geaccepteerd door de dieren. No Worm heeft tabletten en pasta’s voor het bestrijden van wormen. Lees verder op de website van No Worm.


Nutro

Logo NutroNutro produceert hondenvoeding voor iedere levensfase. Bij Nutro draait alles om het behoud van de voedingswaarde van de ingrediënten. Deze ingrediënten zijn allemaal natuurlijk en bevatten geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en antioxidanten. Alle producten van Nutro bevatten rijst, in combinatie met bijvoorbeeld kip of lam. Ga naar de website van Nutro.

One

One heeft een ruim assortiment aan kattenvoeding. Naarmate katten ouder worden en de levensstijl en de conditie verandert, krijgt de kat ook andere behoeftes qua voeding. Purina One heeft voor elke behoefte van de kat een gepaste maaltijd. Wilt u meer informatie over het merk en de producten? Bekijk dan de website van Purina.

Pedigree

Logo PedigreePedigree levert al meer dan 75 jaar hondenvoeding. Het assortiment bestaat uit droog- en natvoeding, snacks en verzorgingsproducten voor alle levensfases. Pedigree levert ook producten met speciale eigenschappen gericht op gebitsverzorging, soepele gewrichten en gewrichtsbeheersing. De kauwsnack van Pedigree kan vorming van tandsteen bij dagelijks gebruik tot 80% verminderen, dit komt door de speciale textuur en de actieve ingrediënten. De Dentastix zijn in 3 verschillende maten verkrijgbaar; mini, medium en maxi. Wilt u meer informatie over het merk en de producten? Bekijk dan de website van Pedigree.

Perfect Fit

Logo Perfect FitDe kattenvoeding van Perfect Fit is ontwikkeld samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Voor iedere kat in elke levensfase is er een speciaal afgestemd soort droogvoeding beschikbaar. De voeding is verkrijgbaar in smaken als kip, zalm en rund en in verschillende formaten. Meer lezen op de website van Perfect Fit.

PetBox

Logo PetboxDe Petbox bevat één doosje vlo- en teekmiddel met drie pipetjes en één doosje ontwormtabletjes. De Petbox is daardoor een 2-in-1 oplossing waarmee honden en katten gezond gehouden worden. Op een eenvoudige manier worden huisdieren 3 maanden beschermt tegen vlooien, teken en wormen.

Petosan

80% van alle honden ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Onder andere kauwartikelen, anti-plak poeders dragen bij aan een verminderde plakopbouw. Net als bij mensen helpt alleen tandenpoetsen om plak écht goed te verwijderen en de vorming van tandsteen te voorkomen. Het assortiment van Petosan bestaat uit tandenborstels, tandpasta en andere artikelen voor het tandenpoetsen van honden. U kunt meer lezen op de website van Petosan.

Pet Mate (alleen verkrijgbaar in België)

Pet Mate biedt deksels, eetschaaltjes en koelelementen voor honden en katten. Milieuvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, het doel van Pet Mate is dan ook om hun ecologische voetafdruk te verminderen. U kunt meer lezen op de website van Pet Mate.


Pet Remedy

Pet Remedy logoDe producten van Pet Remedy bestaan uit natuurlijke ingrediënten die er voor zorgen dat gespannen huisdieren weer kunnen ontspannen. Pet Remedy heeft sprays en kalmerende doekjes. Deze natuurlijke werkzame stoffen werken onder andere op gestreste honden, katten, konijnen, reptielen, vogels en paarden. Bekijk de website van Pet Remedy.

Pharmox

Logo PharmoxPharmox biedt voedingssupplementen aan voor honden, katten, paarden en pony’s. Alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg voor de Glucosamine en het Magnesiumcitraat. Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgens recente wetenschappelijke inzichten. Wilt u meer weten? Bekijk dan de website van Pharmox.

PhytoTreat

PhytoTreat heeft een lijn van verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor honden. Het assortiment bestaat uit Mellodermal en Glucosamine. PhytoTreat Mellodermal is een huidzalf met honing en kruiden. Deze zalven ondersteunen het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van het dier. Het product met Glucosamine is een voedingssupplement voor soepelere gewrichten bij de hond. Lees meer productinformatie op de website van PhytoTreat.

Planet Pet (selectieve distributie)

Logo Planet PetAlle dierenvoeding voor honden en katten van Planet Pet is tarweglutenvrij en is gebaseerd op vlees of vis als eerste ingrediënt. De dierlijke eiwitbronnen die gebruikt worden in Planet Pet zijn heerlijke kip, kalkoen en zalm. Zowel vlees als zalm zijn gemakkelijk verteerbare eiwitbronnen die aminozuren bevatten met de ideale basis voor een gezonde spiergroei en onderhoud. De rijst en maïs in de voeding zijn zorgvuldig gekookt waardoor deze gemakkelijk verteerbaar zijn en zijn ook perfecte bronnen voor energie en voedingsvezels. De complete maaltijden bevatten géén kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen.

Pretty Bird

Logo Pretty BirdHet assortiment van Pretty Bird bestaat uit twee lijnen vogelvoeding: de Daily Select en Special. Pretty Bird Daily Select is verkrijgbaar in een mini, small of medium. Pretty Bird Special is een voeding gericht op verschillende vogelsoorten, zoals de African, Macaw, Eclectus, Cockatoo en Lory. Bekijk de website van Pretty Bird voor meer informatie over het merk en de producten.

Prima eivoer

Prima eivoer produceert een natuurlijk en aanvullend krachtvoer voor vogels. Het is een aanvullend voedingsproduct, waardoor het belangrijk is dat het met andere voedingsproducten afgewisseld wordt. Eivoer is geschikt voor alle zaadetende vogels en is in verpakkingen van 10 kg te bestellen.


Prima Quality

Prima Quality is een hoogwaardig en uitgebalanceerde droogvoeding voor de hond. Het bevat alle benodigde ingrediënten, zoals essentiële vitaminen en mineralen. Prima Quality zorgt voor een vollere en glanzende vacht en ondersteunt het behoud van sterke botten, spieren en tanden. Het product is verkrijgbaar in 20 kilo verpakkingen

Primeval

PrimevalPrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit voor honden en paarden. Het product Gelatinaat wordt gebruikt door internationale topruiters om de gewrichten van de paarden in topconditie te houden. Naast de producten voor paarden biedt PrimeVal ook kwalitatief goede supplementen aan voor de hond, waardoor de botten en gewrichten soepel en gezond blijven. Bekijk meer productinformatie op de website van PrimeVal.

Prins

Logo PrinsPrins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen. Het assortiment bestaat uit geperste en krokante brokvoedingen, houdbare vleesmaaltijden en diepvriesproducten. Er is een voeding afgestemd op iedere levensfase, ieder gewicht en iedere behoefte van het dier. Prins werkt alleen met hoogwaardige ingrediënten die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. De voeding is proefdiervrij en bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen.  Welzijn, kennis en advies staan bij dit ruim vijftig jaar oude familiebedrijf hoog in het vaandel. Iedereen kan met vragen over voeding, gezondheid, verzorging of het gedrag van hond of kat terecht bij het Prins CareTeam, dat gratis advies op maat geeft. Bekijk de website van Prins voor meer informatie.

Proderma

Logo ProdermaProderma heeft schapenvet in verschillende smaken voor de hond en kat. Dit werkt preventief tegen vlooien en zorgt voor een gezonde huid met een glanzende vacht. Naast de schapenvetten heeft Proderma enkele andere producten, zoals zalmolie, appelazijn en dressing van pens & zemelen. Het schapenvet is verkrijgbaar in een verpakking van 90 gram.


Profine (selectieve distributie)

Logo ProfineDe producten van Profine bevatten natuurlijke ingrediënten en garanderen dat honden en katten uitgebalanceerde voedingen krijgen. De combinatie van kip/lam/zalm en groenten zorgen voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie. Profine producten zijn graan-arm, bevatten slechts een beetje mais en zijn gebaseerd op aardappel- en koolhydratenbronnen. Bekijk de website van Profine voor meer productinformatie.

Protect Garden

Protect Garden biedt een zeer effectieve poeder aan om mieren te bestrijden. Het product heeft na 1 uur al effect, hierna besmetten de mieren elkaar. Hierdoor is het gehele mierennest na een paar dagen uitgestorven. Het middel is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 en 400 gram.


Protect Home

Het merk Protect Home helpt u in de strijd tegen muizen in huis. Het assortiment bestaat uit lokaas in de vorm van gif, een lokstation en granenmix. De producten doen hun werk binnen 24 uur en zorgen voor een pijnloze bestrijding van ongedierte.


Pro Plan

Logo Pro PlanPro Plan heeft dierenvoeding voor zowel de hond als de kat. Voor de honden is er droogvoer en biscuits. Het droogvoer heeft een speciale lijn voor puppy’s, volwassen honden en senioren. Daarnaast biedt Pro Plan producten aan in de vorm van biscuits in twee smaken. Voor de katten is er droogvoeding in verschillende smaken verkrijgbaar. Lees meer op de website van Pro Plan. 

Puik

Logo PuikPuik biedt voeding voor konijnen, knaagdieren en vogels. Daarnaast biedt Puik ook bodembedekking en verzorgingsproducten aan. Puik Original is een dagelijkse voeding bestaande uit een gevarieerde, knapperige mix van granen, noten, fruit en groenten. Naast de Original heeft Puik Greenline, dit is een natuurlijke en volledige voeding. Snacks behoren ook tot het assortiment en zijn in verschillende smaken voor de konijnen, knaagdieren en vogels beschikbaar. U kunt verder lezen op de website van Puik.

PUUR

Logo PUUR NatuurPUUR is een complete lijn met supplementen en fytotherapie (‘kruidengeneeskunde’) voor honden en katten. Alle producten worden gemaakt volgens de voorwaarden van het GMP keurmerk en zijn ontwikkeld voor de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag. Lees meer over de PUUR lijn op deze website.


Raw 4 Dogs

Logo Raw 4 DogsRaw4Dogs is een complete natuurlijke diepvriesvoeding die zo goed mogelijk aansluit bij wat de hond nodig heeft. Raw4Dogs bevat alleen vlees of vis, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. De voeding is daarnaast verpakt in een transparante verpakking waardoor u daadwerkelijk kan zien wat u koopt. U kunt meer ontdekken op de website van Raw4Dogs. 


Renske

Logo RenskeRenske biedt producten voor honden en katten aan. Het hoofdingrediënt in zowel de nat- als droogvoerproducten is vers vlees of verse vis. Dit verse vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Hierdoor krijgen de huisdieren een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit. Naast de voeding zijn er ook gezonde beloning snacks in verschillende smaken, zoals lam, kip en eend. Daarnaast verkoopt Renske ook diepvries maaltijden voor de hond, Renske Vers. Op de website van Renske kunt u meer lezen.

Riverwood (selectieve distributie)

Riverwood logoRiverwood is de naam een ultra-premium van Johnson Petfoods. Het assortiment bestaat uit droogvoeding voor honden en katten. De Riverwood producten horen thuis in het snel groeiende top segment van de markt. De producten in deze lijn bieden de hoogste vleespercentages en zijn 100% graanvrij. Ieder product is samengesteld uit een combinatie van drie soorten “free run” of “free range” vlees, afkomstig van dieren die tijdens hun leven de ruimte hebben gehad om zich te kunnen bewegen. Daar worden hoogwaardige ingrediënten aan toegevoegd zoals kamille, kaneel, veenbessen, kurkuma, goudsbloem, spirulina en teunisbloemolie.

Rodi

Logo RodiHet scala aan producten van Rodi bestaat uit schapenvet, snacks, worsten en zowel complete als aanvullende vries verse voedingen. De diepvriesvoedingen zijn in verschillende smaken beschikbaar. De worsten zijn in drie smaken verkrijgbaar. De schapenvetten zijn als bonbons te bestellen. Lees verder op de website van Rodi.


Rokus

Logo RokusHet merk Rokus produceert verschillende smaken blikvoeding voor zowel honden als katten. Rokus voeding bevat alle vitamines en mineralen die de dieren nodig hebben om te genieten van hun avontuurlijke leven. De producten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten 410, 820 en 1250 gram blikken en in meerdere smaken zoals lam, rund, gevogelte, vis en zalm/tonijn.

Sanal (alleen verkrijgbaar in België)

Sanal heeft een uitgebreid assortiment aan snacks zoals mini schapenvet bonbons met een smaakje of aardbeiendrops. Daarnaast heeft Sanal verscheidene verzorgingsproducten zoals haarbalpasta of vitaminetabletjes. De producten zijn verkrijgbaar voor katten, honden en knaagdieren. Op de website van Sanal kunt u meer informatie vinden.


Sanicat

Sanicat heeft verschillende soorten kattenbakvullingen, met of zonder geur. Stuk voor stuk pakken ze onaangenaamheden, zoals stank en stof, effectief aan. Ze gebruiken alleen de beste grondstoffen en mineralen. Meer informatie kunt u vinden op deze website.


Savic (alleen verkrijgbaar in België)

Savic is producent van een hamstercloset. Dit kan in de kooi geplaatst worden en de hamster zal vanzelf zijn behoefte hier op doen, waardoor de rest van de kooi langer schoon blijft. Er is ook een navulling beschikbaar die het vocht en vervelende geurtjes vasthoudt. Het product kan gebruikt worden voor (dwerg)hamsters, muizen en gerbils. U kunt meer lezen op de website van Savic.


Scalibor

Logo ScaliborScalibor heeft een tekenband ontwikkeld waarbij de hond 5 tot 6 maanden tekenvrij mee kan blijven. Deze tekenband is de ideale oplossing als het baasje de hond optimaal wilt beschermen tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. Voor de kleine tot middelgrote hond heeft Scalibor de small/medium variant. Voor de grotere honden met een halsomvang tot 65 cm is er een large variant. De halsband is alleen geschikt voor honden. Voor een optimale werking moet de band continu gedragen worden.

Schesir

De honden- en kattenvoeding van Schesir bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, van dezelfde kwaliteit als die van de ingrediënten voor menselijke consumptie. De producten bevatten geen kleurstoffen, smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen. Schesir zorgt voor een zeer zorgvuldige selectie van de beste delen van vis en vlees. Vervolgens worden de ingrediënten gestoomd en met de hand bereid. De producten zijn te bestellen in blik, pouch en droogvoer voor de hond en de kat. U kunt meer lezen op de website van Schesir.

Seresto

Logo SerestoSeresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die bescherming biedt tegen vlooien en teken bij de hond en kat. De halsband heeft een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.

Sheba

Logo ShebaSheba biedt uitstekende kwaliteit kattenvoeding. Het assortiment bestaat uit Delice Pouch, Sheba kuipjes en Sheba Luxe menu. Sheba Delice Pouch zijn maaltijdzakjes en verkrijgbaar in verschillende smaken. De kuipjes zijn onder te verdelen in paté en saus maaltijden. De kuipjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het luxe menu bestaat uit drie smaken; kipfilet, tonijnfilet en zee cocktail. U kunt meer informatie vinden over het merk en het assortiment op de website van Sheba.  

Sivocat

Logo SivocatSivocat kattenbakvullingen absorberen kattenurine direct. Het vocht verdampt en de geurtjes blijven ingesloten. Het product onttrekt vocht aan vaste uitwerpselen, waardoor de geur wordt verminderd en de uitwerpselen gemakkelijk te verwijderen zijn. De Crystals zijn gemaakt van silicagel en bestaan uit natuurlijke kleikorrels.


Smartbones

Smartbones biedt een ruim assortiment van kauwsnacks aan voor de hond. De smaken variëren van zoete aardappel tot aan pindakaas. De producten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Voor meer informatie over het merk bekijkt u de website van Smartbones.

Smolke

Smølke heeft droogvoer voor zowel honden als katten in het assortiment. De producten zijn gericht op de verschillende levensfasen van de dieren. Voor de hond is er een extra lijn beschikbaar, namelijk de vers gestoomde producten en is verkrijgbaar in vijf smaken. Smølke heeft ook graanvrije producten in het assortiment, zoals droogvoeding voor de puppy en adult voor zowel de hond als de kat. Lees meer productinformatie op de website van Smølke.

Snuffle

Het merk Snuffle biedt hondenbiertjes aan in twee smaken: rund en kip. Honden zijn er dol op en het is ook nog eens gezond. Dankzij de unieke formule van het bier gaan de honden meer drinken waardoor de hond goed gehydrateerd blijft. Het bier bevat geen alcohol en bruist niet. Naast de biertjes behoren frietjes ook tot het assortiment van Snuffle. De frietjes bestaan uitsluitend uit aardappelen en maïsmeel en worden niet gebakken. Er zijn geen kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd. Voor meer informatie kijkt u op de website van Snuffle.

Solabiol

Solabiol biedt verschillende producten aan en is gericht op het bestrijden van mieren, slakken en andere insecten. Het assortiment bestaat onder andere uit handige sprays en dozen met korrels om de dieren te bestrijden.


Stefanplast (alleen verkrijgbaar in België)

Stefanplast heeft een groot assortiment bestaande uit: hondendragers, voederbakken, slaapkussens, kattenbakken en nog veel meer. De materialen zijn duurzaam, daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. U kunt meer lezen op de website van Stefanplast.

Stuzzy

Logo StuzzyStuzzy maakt natvoerproducten voor honden en katten in veel verschillende smaken. Het hondenvoer biedt volledige voeding voor een dichte en glanzende vacht, ook bij gevoelige honden. Het kattenvoer wordt bereid met zachte stoom gekookte stukken vlees. De producten beschikken over hoogwaardige ingrediënten en hebben een hoge verteerbaarheid. Meer weten over Stuzzy? Bekijk dan hun website.

Supreme

SupremeSupreme Selective voer en snacks zijn speciaal gemaakt voor de kleine huisdieren. Elk knaagdier heeft zijn eigen speciale voedingsbehoefte en op basis hiervan zijn de producten samengesteld. De beste ingrediënten zijn gemengd tot smaakvolle brokjes die voor 100% aan de voedingsbehoeften voldoen en selectief eten voorkomen. De lijn Supreme Selective biedt voedingen voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, hamsters, gerbils, ratten, muizen en fretten. Naast de Selective lijn heeft Supreme ook Fibafirst, Selective bedding en normale bedding. Voor product- of merkinformatie kunt u terecht op de website van Supreme.

Synopet

Synopet heeft een gezondheid ondersteunende kuur voor de hond en kat. Synopet is vloeibaar en wordt gelijk gegeven met het gewone voer. De producten voor de hond zijn een goed voor de gewrichten. Eén of twee Synopet-kuurtjes per jaar houden een hond bewegelijk, actief en vrolijk. Synopet Kat helpt uw kat om ook op leeftijd flexibel te blijven. U kunt meer informatie vinden op de website van Synopet.

Teurlings

Logo TeurlingsTeurlings diervoeders biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor verschillende soorten dieren. Teurlings voeders zijn er voor kippen, sierhoenders, vogels, duiven, watervogels, hoefdieren, konijnen en knaagdieren. Naast de voeding biedt Teurlings ook snacks aan, zoals kippenmuesli en meelwormen. Teurlings heeft budgetvoer, maar ook een Top Quality Line voor duiven. Er is speciale voeding voor kracht, opfok, sport, rui en kweek voor duiven. Bekijk meer informatie over het merk en het assortiment op de website van Teurlings.

Tick Off

Voor de hond is er een teken bestrijdingsmiddel, namelijk Tick Off. Het product bevat Permethrin, wat zorgt voor een afwerende werking. Tick Off is verkrijgbaar als knijpampullen, combispray en shampoo. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Tick Off. 


Tiny Friends Farm

Logo Tiny Friends FarmDe Tiny Friends Farm voedingen voor konijnen en knaagdieren zijn zeer uitgebalanceerd. Er is een voedingslijn, snacks en daarnaast ook bodembedekking verkrijgbaar. De producten zijn ontwikkeld met behulp van voedingsexperts om aan de dagelijkse behoefte van elke specifieke knaagdiersoort te voldoen. Het assortiment is speciaal voor kleine huisdieren. U kunt meer lezen over Tiny Friends Farm op deze website.


Tompoes

Logo TompoesTom Poes biedt verschillende soorten knapperige brokjes voor de kat aan. Tom Poes kan gegeven worden aan elke kat, ongeacht de levensfase. De brokken bevatten omega 6 vetzuren, vitamine D en andere noodzakelijke mineralen die helpen bij de opbouw en het behoud van botten en tanden. De knapperige brokken zijn een gezonde, smakelijke en volledige diervoeder en bevatten alles wat een gezonde kat nodig heeft. U kunt meer lezen op deze website.

Top Winner

Logo Top WinnerHet assortiment van Top Winner bestaat uit droogvoeding voor honden en katten. Voor de hond biedt Top Winner speciaal geperste brokken voor gulzige honden. De honden eten langzamer en kauwen hierdoor meer. De producten zijn voor elke leeftijd en voor elk ras. Voor de katten zijn er ook brokken ontwikkeld en verkrijgbaar in twee verschillende smaken.


Trailstone

Het assortiment van Trailstone bestaat uit hondenautogordels zodat honden veilig op hun plek blijven zitten tijdens een autorit. Daarnaast zijn er ook aparte security connectors die in combinatie met de gordel gebruikt kunnen worden voor wanneer de hond in de kofferbak reist. Meer weten? Bekijk de website van Trailstone.


Truly

Logo TrulyTruly is de producent van snacks voor honden en katten. De snacks zijn in verschillende smaken verkrijgbaar, zoals kip en eend. Er zijn ook value packs te bestellen voor de hond, dit zijn grootverpakkingen. Daarnaast zijn er producten speciaal voor de verbetering van het gebit, anti-haarbal snacks of snacks voor sterke botten. U kunt meer informatie vinden op de website van Truly.

Vanish

Logo VanishDe producten van Vanish helpen bij het opfrissen van het tapijt of vloerbedekking. De krachtige formule is ontwikkeld om vlekken, haren en vuil van huisdieren te verwijderen. De diepe reinigingsactie helpt drie keer meer huisdierenhaar en geurtjes te verwijderen en vijf keer meer vuil dan bij stofzuigen. Verder is het product samengesteld om huisdieren te ontmoedigen om probleemgebieden opnieuw te markeren. Bekijk meer informatie op de website van Vanish.

Veezy

Veezy heeft producten voor alledaagse ongemakken bij honden en katten. Het assortiment bestaat 3 productlijnen: huid, gewrichten en de spijsvertering. Binnen deze 3 lijnen bieden ze verscheidene producten aan van pasta’s, sprays en halsbanden tot aan kauwsnacks. U kunt verder lezen op de website van Veezy.

Vetramil

Logo VetramilVetramil ondersteunt de weerstand van de huid door middel van zalf en spoelvloeistof. De honingzalf is geschikt voor de meeste huis- en knaagdieren. Het bevat zuivere honing met een hoog enzymgehalte en een lage PH. De zalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat de dieren de zalf oplikken. Door de vette samenstelling werkt de zalf ook in een natte omgeving. Lees meer over Vetramil op deze website.

Via Organica

Het merk Via Organica heeft voeding voor kippen en kuikens samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologisch teelt. De voeding is 100% plantaardig en vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. De voeders leggen niet de nadruk op een hoge leg-productie, maar op een gezonde kip die op zijn tijd een lekker ei legt. Bekijk deze website voor meer informatie over VIA Organica en de producten.


Vigor & Sage (selectieve distributie)

Vigor & Sage is een super premium honden en kattenvoermerk met producten voor elke levensfase van het dier. De voedingen zijn gebaseerd op zorgvuldig onderzoek naar de ontwikkeling van de voedingsgewoonten van de kat en hond. Vigor & Sage maakt gebruik van pure, smakelijke, natuurlijke ingrediënten, verrijkt met gezonde kruiden, elke kruid heeft zijn unieke voordelen. De katten en hondenvoedingen zijn complete graanvrije voedingen met vers vlees/vis in combinatie met groenten, fruit en kruiden. Verder lezen op de website van Vigor & Sage.

VITALstyle

VITALstyle (voor heen Ecostyle) produceert voeding, vlooien- en verzorgingsproducten voor de kat en de hond. De honden- en kattenvoeding zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en verpakkingen. Er is speciale voeding voor elke levensfase van de hond of kat. Daarnaast zijn er ook enkele bestrijdingsmiddelen tegen insecten, zoals slakken, luizen, mieren en heeft VITALstyleook producten tegen vlooien in het assortiment. Ecostyle biedt natuurlijke en ecologische producten voor thuis en voor de professionele gebruiker. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van VITALstyle.

Vlietabo

VlietaboHet assortiment van Vlietabo bestaat uit een druivensuiker en vitaminen voor duiven. Het is een uitzonderlijk vitaliteitsproduct, die het prestatievermogen van de postduiven onmiddellijk verhoogd. Het is verkrijgbaar in een verpakking van 800 gram.


Voskes

Logo VoskesHet assortiment van Voskes bestaat uit meer dan 200 heerlijke en 100% natuurlijke producten voor honden en katten. Voskes biedt snacks, delicatessen, kauwartikelen, ovengebakken bites en sticks en verzorgingsproducten aan. De verschillende voedingslijnen zijn speciaal aangepast aan de volgende doelen: verwennen, belonen, verzorgen en activeren. U kunt meer ontdekken op de website van Voskes.

Whimzees

Logo WhimzeesWhimzees is een producent van hondensnacks. Het gamma bestaat uit tandenborstels, botten en kauwsnacks. De producten zijn verkrijgbaar in extra small, small, medium, large of extra large. Er zijn ook value bags te bestellen. Het doel van Whimzees is om de meest gezonde en leukste producten op de markt te brengen. Bekijk de website van Whimzees.

Whiskas

Logo WhiskasWhiskas heeft voor elke levensfase de juiste kattenvoeding in allerlei verschillende smaken. Whiskas produceert snacks, kattenmelk, natvoer en droogvoer. De producten bevatten alle essentiële proteïnen, koolhydraten, vitaminen en mineralen die een kat nodig heeft voor een lang en gezond leven. Klik hier voor meer informatie. Op de website van Whiskas kunt u meer lezen over de producten.

Yamipets (selectieve distributie)

Yamipets logoYamipets produceert hondenvoer en kattenvoer zonder chemische antioxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen. De producten kunnen aan alle honden- en kattenrassen van elke leeftijd gevoerd worden en zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. U kunt meer lezen op de website van Yamipets.


Yarrah

De biologische producten van Yarrah bestaan uit snacks, blik- en droogvoeding voor zowel de hond als de kat. Daarnaast maakt kattenbakvulling ook deel uit van het assortiment. De Yarrah producten worden geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediënten. Yarrah garandeert dat de producten nooit kunstmatige- of chemische toevoegingen, hormonen of conserveringsmiddelen bevatten. U kunt meer lezen op de website van Yarrah.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial