Op oproep aan de slag als magazijnmedewerker; iets voor jou?
Houd jij van aanpakken, afwisselende werkzaamheden én heb je zin om te werken in een gezellig team? Lees dan snel verder, want wij willen je graag opnemen in onze oproeppool! De pool is bedoeld om opvang te bieden bij extreme drukte, ziekte of vakanties van collega’s. Omdat we flink aan het groeien zijn, is ook een aanbod voor een vaste dag of avond in de week, bespreekbaar. De werktijden, overdag, s’ avonds of op zondag, zijn altijd in goed overleg.  Geen uitzendwerk, je komt rechtstreeks bij ons in dienst.

Wat ga je doen?
In het magazijn haal je de juiste bestellingen op en je zorgt dat ze ingepakt en verzendklaar staan voor transport naar de klant. De bestellingen variëren van grote pallets voor bijvoorbeeld winkels, tot aan kleine webshopbestellingen voor de consument. Ook kunnen we je vragen werk in onze vriezer (met goed beschermende kleding uiteraard) en fulfillment-taken te doen.

Waar ga je werken?
Malanico is een groothandel met een scala aan mooie producten. Wij helpen niet alleen winkels aan hun voorraad, ook versturen we namens diverse webshops hun producten rechtstreeks naar de consument. We doen dat met behulp van onze partners; vervoerder MDI Logistics en PostNL.  Malanico is gevestigd in Nieuwleusen en goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle, Dalfsen, Hasselt en Staphorst, zowel per auto als OV.  Voor meer informatie kan je terecht op onze website: www.malanico.nl.

Ons team bestaat uit hardwerkende toppers, maar we zijn ook erg gezellig. We zouden het leuk vinden als je ons een handje komt helpen in de vakanties, bij ziekte of piekdrukte. En het wordt steeds drukker! Je kan overdag werken, maar bent vooral ook in de avonduren of in het weekend hard nodig. Alles gaat in overleg met jou – en rekening houdend met je andere activiteiten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt genoeg tijd om te werken naast bijvoorbeeld studie en sport
  • Je komt afspraken na, we kunnen echt goed op je rekenen
  • Je bent goed bereikbaar zodat we je tijdig kunnen inroosteren
  • Je kunt zelf vervoer regelen of komt met OV
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je hebt een zorgvuldige werkwijze en vindt klanttevredenheid net zo belangrijk als wij

Wat bieden wij?

  • Een gezellige werksfeer in een leuk familiebedrijf
  • Een prima salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • Vakantiegeld zit direct in je uurloon en krijg je maandelijks betaald

Reageren?
Druk op de knop hieronder en vermeld ook even je persoonsgegevens (telefoonnummer) en beschikbaarheid. Solliciteren kan vanaf 16 jaar. Eerst meer weten? Mail naar hrm@malanico.nl  of bel met HR via 0529 – 431 223.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logo Malanico