Malanico | Nieuwleusen | 6 uur


Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan schone werkplekken, een schone kantine, en fris sanitair? Ben jij tijdelijk beschikbaar voor een periode van ongeveer een half jaar? Lees dan vooral verder want dan hebben wij de tijdelijke baan voor jou.

Wie zijn wij?

Malanico is een logistiek bedrijf dat met name huisdierenvoeding, snacks maar ook dierenspeelgoed levert aan tuincentra, dierenspeciaalzaken en aan webshops in Nederland en België. Met duizenden artikelen, dagelijks honderden pallets en pakketten is het verre van saai, sterker nog het is razend druk dus je zal je niet vervelen. Meer informatie over ons kun je lezen op: www.malanico-retail.nl.

Malanico is gevestigd in Nieuwleusen en goed bereikbaar vanuit onder andere Zwolle, Dalfsen, Hasselt en Staphorst, zowel per auto als met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op slechts een paar minuten wandelen van ons magazijn.

Wat ga je doen?

Als medewerker schoonmaak ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan een opgeruimde en schone werkomgeving. Je zorgt ervoor dat de kantoren, de kantine en het sanitair schoon en opgeruimd zijn. Je voert extra schoonmaakwerkzaamheden uit op verzoek. Je werkt zelfstandig en bij afwezigheid van je collega ben je bereid deze taken tijdelijk over te nemen.

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijk contract voor minimaal 6 maanden op basis van 6 uur per week;
  • Een uurloon van €12,46 per uur;
  • Een goede werksfeer in een betrokken team.

Wat vragen wij?

  • Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden;
  • Je bent inzetbaar op de dinsdag en de vrijdag;
  • Je bent bereid extra uren te werken als jouw collega afwezig is.

Reageren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan zo snel mogelijk.

Als je vragen hebt over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Liesbet Mol via telefoonnummer 0529-431223


De sollicitatie gaat als volgt:

Stap 1: Je bent bereid een nieuwe uitdaging aan te gaan en solliciteert bij ons!

Stap 2: Binnen 2 dagen ontvang je van ons een (telefonische) bericht of we je uit willen nodigen voor een gesprek.

Stap 3: Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek, natuurlijk met een lekkere kop koffie! Eventueel nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Stap 4: Je krijgt zo snel mogelijk een bericht/telefonisch contact van ons. Zijn we enthousiast over je? (en jij ook over ons?) Dan zullen we je verwelkomen in ons team!


Verstuur ons je sollicitatie