Malanico | Nieuwleusen | 40 uur


Ben jij iemand die graag medewerkers motiveert en elke dag een stap vooruit wil maken? Die veiligheid, een prettige werksfeer en goede resultaten belangrijk vindt? En die ervaring heeft in de logistiek in een leidinggevende positie? Dan heb je nu jouw nieuwe baan gevonden!

Wie zijn wij?

Malanico is een logistiek familiebedrijf dat met name huisdierenvoeding, -snacks en andere dierenbenodigdheden levert aan tuincentra, dierenspeciaalzaken en aan webshops in Nederland en België. We hebben heel veel retailers als klant en daar zijn we trots op. Met dagelijks honderden te verzenden pallets en pakketten is het verre van saai! Om dit mogelijk te maken werken er zo’n 150 collega’s bij Malanico.

Wat ga je doen?

Als Warehouse Manager bij Malanico ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het magazijn, waar circa 60 FTE (120 medewerkers) werkzaam zijn.

Je stuurt direct de teamleiders, de planner en de facilitair coördinator aan. Voor deze enthousiaste collega’s ben jij aanspreekpunt en de coach van hun ontwikkeling. Indirect geef je leiding en sturing aan alle medewerkers die werkzaam zijn in ons magazijn, denk aan reachtruck chauffeurs, orderpickers en de medewerkers fulfilment. Samen met je collega’s zorg je voor de ontwikkeling van de gehele groep medewerkers in het magazijn. We zijn een organisatie in ontwikkeling en dat vraagt soms de nodige veranderingen, jij bent verantwoordelijk voor het managen van de veranderingen van het Warehouse.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen. Hierbij maak je gebruik van diverse KPI’s voor de optimalisatie van de bezetting en de operatie. Daarbij is data-analyse essentieel om steeds de juiste stappen te kunnen bepalen en optimaal te kunnen draaien. Je bent betrokken bij het ontwikkelen en bewaken van strategie en beleid. Dagelijks werk je samen met jouw collega’s van het MT, waar je onderdeel vanuit maakt. En draag je samen bij aan de groei en ontwikkeling van de organisatie.

Wat zoeken we in jou?

Als Warehouse Manager heb je voldoende kennis van de logistieke processen en werkzaamheden en ruime ervaring met het sturen op de ontwikkeling van een afdeling. Je bent een echte people manager en weet jouw team aan te sturen zodat optimale performance gerealiseerd wordt. Daarnaast heb je ervaring in de samenwerking met andere afdelingen, en weet je hierin elkaars kennis en ervaring te bundelen met als doel organisatie brede kennisdeling en ontwikkeling.

Verder heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de logistieke sector
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Analytisch inzicht
 • Een hands on mentaliteit.

De voordelen naast de uitdaging van de nieuwe rol:

 • 40 uur dienstverband, 36 uur is bespreekbaar
 • Een salaris tussen de €5000,- en €6500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je ervaring
 • Leuke collega’s in een no-nonsense cultuur met humor, enthousiasme en teamspirit.
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Premie-vrij pensioen
 • Een gezellige personeelsvereniging en een leuke vrijdagmiddagborrel
 • De gebruikelijke apparatuur zoals een mobiele telefoon en laptop.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

 

Reageren

Zie jij jezelf als ons teamlid? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie met je CV zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Anique van Alphen, HR Business Partner op telefoonnummer 06- 51881385.


De sollicitatie gaat als volgt:

Stap 1: Je bent bereid een nieuwe uitdaging aan te gaan en solliciteert bij ons!

Stap 2: Binnen 2 dagen ontvang je van ons een (telefonische) bericht of we je uit willen nodigen voor een gesprek.

Stap 3: Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek, natuurlijk met een lekkere kop koffie! Eventueel nodigen we je uit voor een tweede gesprek.

Stap 4: Je krijgt zo snel mogelijk een bericht/telefonisch contact van ons. Zijn we enthousiast over je? (en jij ook over ons?) Dan zullen we je verwelkomen in ons team!


Verstuur ons je sollicitatie