Feestdagen voorjaar 2021

feestdagen hond tulpen
Levering rond de feestdagen in april en mei 
In deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van onze openingstijden en aangepaste leveringen in de maanden april, mei en juni. Malanico wil in deze drukke periode u graag zo optimaal mogelijk van dienst zijn
Daarom vragen wij u onderstaand door te nemen.

Op deze manier helpt u ons alle bestellingen tijdig te verwerken en bent uzelf gegarandeerd van de levering van uw eigen bestelling. Heeft u nog vragen over de leveringen en/of openingstijden rondom de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op, telefoon 0529 431 223 of stuur een mail naar verkoop@malanico.nl.

Wij helpen u graag met een glimlach!

Met vriendelijke groet,

Malanico

Leveringen in december

kerstig kerst versiering

Wij brengen u graag op de hoogte van onze openingstijden rond Kerst en Oud & Nieuw. Malanico wil u in deze periode graag zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Daarom vragen wij u onderstaand door te nemen.

Aangezien het in de laatste week van dit jaar erg druk gaat zijn, is ons advies om in week 51 (52) extra te bestellen voor de weken erna. Zo weet u zeker dat u over de gewenste voorraad kunt beschikken.

Wanneer is Malanico gesloten?
Op vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari zijn wij gesloten en zullen wij geen orders aannemen, verwerken en/of uitleveren.

Wanneer plaats ik mijn bestelling? (Nederland)
– Is maandag uw vaste leverdag en wilt u maandag 28 december geleverd krijgen? Plaats dan uw bestelling donderdag 24 december voor 10:00 uur.
– Is maandag uw vaste leverdag en wilt u maandag 4 januari geleverd krijgen? Plaats dan uw bestelling donderdag 31 december voor 10:00 uur.

Wanneer plaats ik mijn bestelling? (België)
– Is dinsdag uw vaste leverdag en wilt u dinsdag 29 december geleverd krijgen? Plaats dan uw bestelling donderdag 24 december voor 10:00 uur.
– Is dinsdag uw vaste leverdag en wilt u dinsdag 5 januari geleverd krijgen? Plaats dan uw bestelling donderdag 31 december voor 10:00 uur.

Diepvriesleveringen België
Wij leveren geen diepvriesorders uit op 24 en 25 december en op 31 december en 1 januari. Is uw normale leverdag donderdag of vrijdag? Houd er dan rekening mee, dat u 2 weken achter elkaar geen diepvrieslevering geleverd krijgt.

Eddy Hulst 12,5 jaar in dienst

Eddy 12,5 jaar

Gisteren was onze collega Eddy Hulst 12,5 jaar in dienst bij Malanico.  Op deze tropisch hete dag werd dat gevierd met ijs(taart) en een bloemetje. We willen Eddy bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren en hopen dat hij nog blijft tot aan zijn pensioen!

Zomerpakketten personeel

zomerpakket

In juli zijn alle collega’s van Malanico door de directie verrast met een super gaaf zomerpakket! Dit uit blijk van waardering, omdat iedereen zo hard heeft gewerkt voor, tijdens en na het hoogtepunt van de Corona-crisis.

Jubilea Trudie, Dennis en Erik

trudie

Afgelopen maand vierden 3 van onze medewerkers hun 12,5 jaar jubilea. Het gaat om de volgende collega’s:

– Dennis van Rooij
– Erik van Biene
– Trudie Kramer

Wij bedanken hun voor de enorme inzet van de afgelopen 12,5 jaar en wensen ze nog vele jaren toe!

Levering rond de feestdagen in april, mei en juni

tulpen

Levering rond de feestdagen in april, mei en juni
Malanico wil in deze drukke periode u graag zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Aangezien het in deze weken van dit jaar erg druk gaat zijn is ons advies om in de week voor de betreffende feestdag extra te bestellen voor de dagen erna. Zo weet u zeker dat u over de gewenste voorraad kunt beschikken.

Pasen
Op maandag 13 april ‘2e Paasdag’ zijn wij gesloten en zullen wij geen bestellingen uitleveren. Ontvangt u normaal uw bestelling op maandag? Dan leveren wij uw bestelling uit op dinsdag 14 april. Voor alle leveringen op dinsdag 14 april geldt, dat uw bestelling uiterlijk vrijdag 10 april om 10.00 uur geplaatst moet zijn.

Koningsdag
Op maandag 27 april ‘Koningsdag’ zijn wij gesloten en zullen wij geen bestellingen uitleveren. Ontvangt u normaal uw bestelling op maandag? Dan leveren wij uw bestelling uit op dinsdag 28 april. Voor alle leveringen op dinsdag 28 april geldt, dat uw bestelling uiterlijk vrijdag 24 april om 10.00 uur geplaatst moet zijn.

5 mei
Op dinsdag 5 mei ‘Bevrijdingsdag’ zijn wij gesloten en zullen wij geen bestellingen uitleveren. Ontvangt u normaal uw bestelling op dinsdag, dan wordt deze bestelling geleverd op uw tweede leverdag. Is woensdag uw vaste leverdag? Plaats dan uw bestelling uiterlijk maandag 4 mei voor 10:00 uur.

Hemelvaartsdag
Op donderdag 21 mei ‘Hemelvaartsdag’ zijn wij gesloten en zullen wij geen bestellingen uitleveren. Ontvangt u normaal uw bestelling op donderdag, dan wordt deze bestelling geleverd op uw eerstvolgende leverdag. Is vrijdag uw vaste leverdag? Plaats dan uw bestelling uiterlijk woensdag 20 mei voor 10:00 uur.

Pinksteren
Op maandag 1 juni ‘2e pinksterdag’ zijn wij gesloten en zullen wij geen bestellingen uitleveren. Ontvangt u normaal uw bestelling op maandag? Dan leveren wij uw bestelling uit op dinsdag 2 juni. Voor alle leveringen op dinsdag 2 juni geldt, dat uw bestelling uiterlijk vrijdag 29 mei om 10.00 uur geplaatst moet zijn.

Maatregelen Coronavirus

covid-19

Het risico op verdergaande verspreiding van Corona(Covid-19) neemt toe en dat heeft gevolgen voor onze bedrijfsvoering. In grote lijnen gaan de bedrijvigheden bij Malanico door. Echter hebben wij wel gekozen voor een aantal maatregelen:

  • Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar doordat een groot deel van onze medewerkers vanuit huis werkt. Wij vragen u dan ook om uw vragen, bestellingen en reclamaties per mail aan ons door te geven.
  • De chauffeurs van MDI logistics zullen ook de contacten met u zoveel mogelijk beperken.
  • Het proces van het afpakken zetten we om deze reden tijdelijk stop.
  • U kunt geen afhaalorder meer plaatsen, maar u bent vrij om een (franco) bestelling bij ons te plaatsen zodat wij deze bij u leveren via onze transporteur MDI logistics of pakketdienst.

Bovenstaande maatregelen blijven wij handhaven tot nader bericht.

We hopen op uw begrip en dat deze maatregelen van tijdelijke aard zijn!

Malanico organiseert samen met Topcentrum E-commerce Ecommerce Friday 2020!

ecommerce friday

LET OP: Verplaatst i.v.m. het coronavirus. Nieuwe datum volgt.

Het belooft de vrijdag van het jaar te worden voor E-commerceprofessionals. Het landelijke event Ecommerce Friday vindt 20 maart 2020 plaats in Zwolle met als thema Personalized Commerce. Sprekers als Charly Toni van Wehkamp, Oscar Diele van Flinders, Rene Tulner van Koffie- en Wijnvoordeel, Jeroen te Wierik van Azerty en Marc Scholten van Beerwulf (Heineken) vertellen jou meer over hoe zij datatechnieken gebruiken voor geautomatiseerde en persoonlijke verkoopprocessen. Naast deze sprekers zijn er verschillende business tracks waar je nog meer inspiratie kunt ophalen. En wat is een vrijdag zonder vrijdagmiddagborrel met DJ. Dus zet 20 maart van 12.00 – 19.30 uur in je agenda en meld je aan!

Wij mogen jou € 100,- korting aanbieden op losse tickets. Een kaartje kost dan € 195,- (reguliere prijs € 295,-). Je kunt nu tickets bestellen via www.ecommercefriday.nl. Let op! We hebben maar een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij.

We kijken uit naar jouw komst, dus zet 20 maart in je agenda en meld je aan!

Succesvolle beursdeelname – Anido 2020

16 en 17 februari stond Malanico weer op de Anido beurs in Kortrijk – België. Hier hebben we ons samen met Beeztees en onze leveranciers aan de Belgische markt gepresenteerd. We vielen dit jaar extra op door onze mooie stand, die opnieuw groter was dan voorgaande edities. Mede dankzij alle bezoekers (4.871) en onze leveranciers was het weer een zeer succesvolle beursdeelname! Hiernaast vindt u een sfeerimpressie van onze stand. De volgende editie van de Andio beurs is op 20 en 21 februari 2022.